Süleyman Soylu'nun tepki çeken Kılıçdaroğlu görseline CHP'li Başarır'dan fotoğraflı yanıt: 'Kriminal'

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na yönelik tepki çeken görseline yanıt verdi. Başarır, Süleyman Soylu'nun üzerinde 'kriminal' yazan fotoğrafını paylaştı.

Süleyman Soylu'nun tepki çeken Kılıçdaroğlu görseline CHP'li Başarır'dan fotoğraflı yanıt: 'Kriminal'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün gerçekleşen partisinin grup toplantısında "Akşam saat 22:00'de bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim" demiş ve söz verdiği saatte Twitter hesabından bir video yayınlamıştı.

Kılıçdaroğlu bu videoda TÜRGEV ve Ensar Vakfı üzerinden Amerika'ya 1 milyar lira gönderildiğini ve bu transferlerin belgelerinin elinde olduğunu ifade etmiş ve AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, "Erdoğan çık söyle bu paravanın başında aileden kim var?" demişti.

SOYLU'DAN TEPKİ ÇEKEN FOTOĞRAF

AKP'li isimler Kılıçdaroğlu'nun açıklamaların ardından adeta saldırıya geçmiş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da sosyal medyadan yalnızca 'Yalancı' yazan ve Kılıçdaroğlu'nun görseli olan bir paylaşımda bulunmuş, Soylu'nun paylaşımı tepki çekti.

BAŞARIR'DAN AÇIKLAMA

Soylu'nun paylaşımına yanıt CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'dan geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda, "Hakkındaki yüzlerce iddiaya aylardır cevap verememiş Suç İşleri Bakanı’na bak. Terbiyesiz adam, ülkede asayişi sağlamakla görevlisin ama uyuşturucu kaçakçılarından, cinsel suç faillerine kadar herkesle kirli ilişkilerin var. Hala daha utanmayıp seviyeni belli ediyorsun" notunu düşen Başarır ise cevap niteliğinde bir fotoğraf paylaştı.

Başarır'ın paylaştığı fotoğraf şöyle:

Süleyman Soylu'nun tepki çeken Kılıçdaroğlu görseline CHP'li Başarır'dan fotoğraflı yanıt: 'Kriminal' - Resim : 1

Etiketler
Mersin Ali Mahir Başarır Milletvekili Süleyman Soylu