Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, vatandaşları halkın arasında dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Maltepe Miting Alanı'nda düzenlenen Milletin Sesi' mitingine binlerce kişi katıldı. CHP lideri Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı İmamoğlu da yan yana halkın arasında yer alarak konuşma yapan kişileri dinledi.

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, vatandaşları halkın arasında dinledi

CHP'nin tarafından Maltepe Miting Alanı'nda düzenlenen 'Milletin Sesi' mitingi için on binlerce kişi alanda toplandı. Saat 18.00'da başlayan mitingde CHP İlçe Başkanları ve CHP'li Belediye Başkanları sahneye çıkarak vatandaşları selamladı.

Maltepe Sahil Miting Alanı'nda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından önce vatandaşlara söz verildi. Pek çok vatandaş tek tek dertlerini anlatıp konuşma yaparken Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nun yan yana halkın arasında mitingi dinlemesi dikkat çekti.

PROTOKOL KURALI UYGULANMADI

Tüm siyasi parti ve STK'ların da davet edildiği, Türk bayrağı ve CHP bayrağı dışında herhangi bir özel flama ya da bayrağın kullanılmayacağı mitingde protokol kuralı uygulanmadı. CHP'nin MYK üyeleri, PM üyeleri ve Milletvekilleri de miting konuşmasını halkın arasında takip ettiler.

Etiketler
Maltepe Miting Şile Cumhuriyet Halk Partisi