'İmamoğlu'nun kahkahasına Ertuğrul Özkök'le Nagehan Alçı, aynı hızla gülerek katıldı'

Karar yazarı Akif Beki, yemekle ilgili bir sorusu üzerine İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kahkahayı patlattığını söyledi. "Kahkahasına, iki yanımdaki Ertuğrul Özkök’le Nagehan Alçı, sanırım aynı hızla gülerek katıldı" dedi.

'İmamoğlu'nun kahkahasına Ertuğrul Özkök'le Nagehan Alçı, aynı hızla gülerek katıldı'

Karar yazarı Akif Beki, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketi Rize'de, gazeteci Ertuğrul Özkök ve iktidara yakınlığıyla bilinen Habertürk yazarı Nagehan Alçı'yla bir anısını anlattı.

İmamoğlu'na Cumhurbaşkanlığı uçağındaki en klişe soruyu, yani "Ne yer, ne içersiniz?" sorusunu yönelteceğine dair okurlarına söz verdiğini belirten Beki, "Rize Çayeli’ndeki meşhur kuru fasulyeci Hüsrev’de fırsatını yakaladım. Neyle beslendiğini tam soracaktım ki Nagehan Alçı, en çok ne yemeyi sevdiğini sordu. Olsun, maksat hasıl oldu" ifadesini kullandı. Akabinde yaşananları şöyle aktardı:

"İmamoğlu da yeni lezzetlere ne kadar açık olduğunu belli eden şu cevabı verdi: Lahana çorbası, Karadeniz pidesi ve hamsi...

Bunları söylerken önünde Hüsrev’in kuru fasulyesi ve kavurma tabağı vardı.

Ben yine de uçak klişesindeki kalıba sadık kalarak soruyu baştan sordum. O da kahkahayı patlattı.

Maksat tam hasıl oldu...

Başkan’ın kahkahasına, iki yanımdaki Ertuğrul Özkök’le Nagehan Alçı, sanırım aynı hızla gülerek katıldı.

O sırada fotoğrafımızı çektiği için espriyi kaçıran Özlem Gürses’le uzakta kalan İsmail Saymaz’a ayrıca anlatmam gerekecek. Gayret benden."

Etiketler
Nagehan Alçı İstanbul Akif Beki Ekrem İmamoğlu