Sabah yazarı anlattı: 'Hulusi Akar ve Rifat Hisarcıklıoğlu sülük tedavisi görüyor'

AKP’ye yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesi yazarı Yavuz Donat, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun sülük tedavisi gördüğünü anlattı.

Sabah yazarı anlattı: 'Hulusi Akar ve Rifat Hisarcıklıoğlu sülük tedavisi görüyor'

AKP’ye yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesi yazarı Yavuz Donat, “‘Ön bahçe Düzce’ gözlemleri” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Yavuz Donat bugünkü yazısında, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun sülük tedavisi gördüğünü anlattı.

Donat, “Geçtiğimiz haftalarda... Türkiye'nin çok yakından tanıdığı iki isim Düzce'ye gelmişler. Merkezi ziyaret etmişler... Tedavi görmüşler... Sülük tedavisi. Ve... Memnun kalmışlar... ‘Teşekkür ederek’ ayrılmışlar. Kimler mi? Milli Savunma Bakanı emekli Orgeneral Hulusi Akar ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu” ifadelerini kullandı.

Yazının ilgili kısmı şöyle:

Düzce gözlemlerimizi ayrıntıları ile yazacağız... Siyaset... Seçim... Aday adayları... İsim isim. Ancak... Gezerken, önemli bir bilgi edindik... İlginizi çekeceğini duyarız:

Düzce Üniversitesi'nde bir merkez var... Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi.

Üniversite yönetimini kutluyoruz... Alternatif tıp konusunu bilimsel olarak ele aldığı için.

Geçtiğimiz haftalarda... Türkiye'nin çok yakından tanıdığı iki isim Düzce'ye gelmişler.

Merkezi ziyaret etmişler... Tedavi görmüşler... Sülük tedavisi.

Ve... Memnun kalmışlar... "Teşekkür ederek" ayrılmışlar. Kimler mi? Milli Savunma Bakanı emekli Orgeneral Hulusi Akar ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu.

Etiketler
Borsa Hulusi Akar Türkiye