Kılıçdaroğlu, Arnavutluk Cumhurbaşkanı Meta'nın selamını aldı: En kısa zamanda buluşmak dileğiyle

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Arnavutluk Cumhurbaşkanı Ilir Meta’nın selamını aldı, Türkiye'ye davet etti.

Kılıçdaroğlu, Arnavutluk Cumhurbaşkanı Meta'nın selamını aldı: En kısa zamanda buluşmak dileğiyle

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Arnavutluk Cumhurbaşkanı Ilir Meta’ya, “Sayın Cumhurbaşkanı selamınızı memnuniyetle aldım. Türkiye ve Arnavutluk halkları arasında güçlü bir tarihi bağ var. Bunu daha da güçlendirmek istiyoruz. Ziyaretiniz bizi memnun edecektir. En kısa zamanda buluşmak dileğiyle” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Arnavutluk Cumhurbaşkanı Ilir Meta’ya sosyal medya üzerinden mesaj gönderdi. Kılıçdaroğlu, Arnavutluk Cumhurbaşkanı Ilir Meta’nın sosyal medya paylaşımını alıntılayarak şöyle dedi:

“Sayın Cumhurbaşkanı selamınızı memnuniyetle aldım. Türkiye ve Arnavutluk halkları arasında güçlü bir tarihi bağ var. Bunu daha da güçlendirmek istiyoruz. Ziyaretiniz bizi memnun edecektir. En kısa zamanda buluşmak dileğiyle...”

CUMHURBAŞKANI META İLE ALİ KILIÇ GÖRÜŞTÜ

İstanbul, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç bugün Arnavutluk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ilir Meta’yı ziyaret etti. Ali Kılıç, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda; Türkiye ve Arnavutluk arasındaki tarihi dostluğun konuşulduğu bir toplantı yapıldığını ve Kılıçdaroğlu’nun selamını ve davetini Cumhurbaşkanı Meta’ya ilettiğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Meta sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Bugün, iki ülke ve halklar arasındaki mükemmel ve dostane ilişkiler üzerine verimli bir tartışma yaptığımız Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı ağırlamaktan onur duydum.

Muhalefet lideri Kılıçdaroğlu’nun sıcak selamlarını iletti. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yakın ziyaret davetini büyük bir memnuniyet ile kabul ettim. Samimi dostluğun güçlendirilmesi halklarımızın kapsamlı ve uzun vadeli bir çıkarıdır.”

Etiketler
Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye