Berat Albayrak'ın kitabını değerlendirdi: Üç yıl söylediği masalları toplamış

Halk TV yazarı Mehmet Tezkan, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın yeni çıkan kitabı “Burası Çok Önemli”yi değerlendirdi. Tezkan, "Anlaşılan üç yıl söylediği masalları toplamış" dedi.

Berat Albayrak'ın kitabını değerlendirdi: Üç yıl söylediği masalları toplamış

Halk TV yazarı Mehmet Tezkan, “Enflasyonlu hayat işte böyledir” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Tezkan bugünkü yazısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın yeni çıkan kitabı “Burası Çok Önemli”yi değerlendirdi.

Tezkan kitap ile ilgili şunları ifade etti:

"İnsanların dayanma gücü kalmadı. Eski Hazine Bakanı Albayrak haziran mayıstan iyi olacak, temmuz hazirandan iyi olacak diye yıllarca masal anlattı. Tam tersi oldu, her geçen ay ülke daha da kötüye gitti. Her geçen ay değil, her geçen gün bir önceki günden daha kötü oldu.

(Bu arada bir parantez açma ihtiyacı doğdu. Berat Albayrak kitap yazmış. Adı: Burası Çok Önemli. Demiş ki; Türkiye Cumhuriyeti olarak biz artık köprüyü geçtik. Kişi başına gelir, cari denge, istihdam ve üretim anlamında dünyanın en gelişmiş ülkelerinden biri olma sürecimiz başlayacak.

Anlaşılan üç yıl söylediği masalları toplamış. Büyük laflar edeceğine şu 128 milyar doları ne yaptığını açıklasa memlekete bir faydası olsa derim. Ülke fakirleştiyse birinci derece sorumsusudur)"

Etiketler
Halk TV Berat Albayrak Hazine ve Maliye Bakanı