Akit yazarı muhalefeti hedef aldı: Bahçeli'nin Erdoğan sözlerini görmezden geldi

Yeni Akit gazetesi yazarı Ali Karahasanoğlu, altı muhalefet partisinin geçmişte birbirlerini eleştirmesini gündeme getirdi. Karahasanoğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin, AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan hakkındaki söylediklerini ise görmezden geldi.

Akit yazarı muhalefeti hedef aldı: Bahçeli'nin Erdoğan sözlerini görmezden geldi

AKP’ye yakınlığıyla bilinen Yeni Akit gazetesi yazarı Ali Karahasanoğlu, “Öküz kim, buzağı kim? CHP ve eşyanın tabiatına aykırılık!” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Karahasanoğlu yazısında, altı muhalefet partisinin bir araya gelmesine tepki gösterdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun geçmiş yıllarda birbirini sert sözlerle eleştirmesini hatırlatan Karahasanoğlu, “Bu nasıl çelişki” dedi.

Öte yandan Cumhur İttifakı ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki sert sözlerini görmezden gelen Karahasanoğlu, "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan hakkında söyledikleri ile
Erdoğan’ın Bahçeli hakkında söylediklerini önüme koyup, ‘Bunlar ne?’ demeye, kimse kalkmasın. Olaylara yaklaşım tarzından, sorunların çözümüne genel bakış açılarından, köklü tespitlerden bahsediyoruz” dedi.

BAHÇELİ'DEN ERDOĞAN: "TÜRKİYE'Yİ SATMIŞ"

Bununla birlikte MHP lideri Devlet Bahçeli, geçmiş yıllarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı iç ve dış politikası üzerine sert sözlerle eleştirmişti. Bahçeli 2014 yılındaki konuşmasında, “Kürt kökenli kardeşlerim artık çizgiyi aşan AKP-PKK-HDP, Barzani, İmralı canisi ve ikizi Erdoğan’a gerekli ayarı yapacak, gecikmiş derslerini verecektir” demişti.

Bahçeli ayrıca 2014 yılında, FETÖ ile AKP’nin kırılma noktası olan 17-25 Aralık operasyonları üzerine Erdoğan’a seslenmişti. Bahçeli, “Türkiye’yi ajanlar sarmışsa, casuslar her tarafa sirayet etmişse, devlet çetelerin güdümüne girmişse, soruyorum, bu esnada Başbakan ve hükümeti neyle meşgul olmuştur. Başbakan Türkiye’yi satmış, şimdi düşman olarak ilan ettiklerine yargı ve emniyet başta olmak üzere devletin kritik yerlerini kiralamaktan utanmamıştır” demişti.

Etiketler
MHP Yeni Akit Devlet Bahçeli Akit gazetesi