Muhtarlara Erdoğan fotoğrafı talimatı

Mamak Kaymakamının muhtarlık binasına Erdoğan'ın resminin asılmasını istediğini kaydeden CHP'li Taşcıer, "Parti devleti nedir diye soran olursa, tam olarak budur!” dedi.

Muhtarlara Erdoğan fotoğrafı talimatı

CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, sosyal medya hesabından Mamak Kaymakamının ilçedeki muhtarlara gönderdiği talimatı paylaştı.

Taşcıer’in paylaşımında yer alan mesajda, muhtarlık binalarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının asılması istendi ve şu ifadeler yer aldı:

“Sayın muhtarlarım!!

Kaymakam beyin talimatıdır:

Muhtarlık hizmet binalarında sayın Cumhurbaşkanımızın resmi olmayan muhtarlarımızın resim takması bildirilmiştir.

Resmi temin edemeyen muhtarlarımız bana özelden mesaj atarsanız sizlere resim temin edebiliriz.”

“PARTİ DEVLETİ TAM OLARAK BUDUR”

CHP’li Taşcıer, söz konusu talimatla ilgili şu yorumu yaptı:

“Mamak Kaymakamı, ilçenin sorunlarıyla değil, muhtarlıklardaki Erdoğan fotoğraflarıyla uğraşıyor. Muhtarlar aranıyor, aşağıdaki mesaj atılıyor. Muhtarlara bir parti genel başkanının fotoğrafını as diye baskı yapılıyor. Parti devleti nedir diye soran olursa, tam olarak budur!”

CHP Mamak İlçe Başkanı Uğur Açıkalın da konuya tepki göstererek şunları söyledi:

"Mamak’ın saymakla bitmeyecek bin bir sorunu var. Ancak Kaymakam ve Belediye Başkanı bu sorunları çözmeye çabalamak yerine, hangi muhtar AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın fotoğrafını asmış, hangisi asmamış, bunun peşinde koşmakla meşguller. Böyle bir zorunluluk olmamasına karşın muhtarlara sürekli baskı uygulanıyor. Hatta Belediye Başkanı bu işin özel takibini yapıyor. Son olarak da Kaymakamın sekreteri aracılığıyla muhtarlara gönderilen mesaj ortaya çıktı. Usulünce Erdoğan’ın resmini asın diye zorlanıyor muhtarlar. Ben hem Kaymakamı hem de Belediye Başkanı’nı kendi işleriyle uğraşmaya ve Mamaklının gerçek sorunlarını çözmeye davet ediyorum. Genel Başkanlarının gözüne başka şekilde girmeye çalışsınlar."

Etiketler
Mamak