Babacan: Her an seçim kararı alınabilir

Ali Babacan, “Artık seçim yakın, günler sayılı. Her an seçim kararı alınabilir, ülke her an seçime gidebilir gibi hazır olmamız gerekiyor” dedi.

Babacan: Her an seçim kararı alınabilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Cumhur İttifakı cenahından 'erken seçim yok' açıklamaları gelse de muhalefetin 'erken seçim' çağrıları devam ediyor.

AKP'nin EYT başta olmak üzere atacağını söylediği adımlar, 'erken seçim hazırlığı' olarak değerlendiriliyor.

BABACAN: HER AN SEÇİ̇M KARARI ALINABİ̇Lİ̇R

Muhalefetin önemli aktörlerinden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Konya’nın Akşehir ilçesinde partisinin ilçe başkanlığı binasının açılışında konuştu.

Seçimlere hazırlıklı olduklarını, sahada partisine bakışın olumlu olduğunu belirten Babacan, seçimin yakın olduğunu söyledi:

“Laf üretmek kısmı o kolay, arkadan gelir. Ama anlatacağınız bir işiniz olsun. İyi bir çalışmanız olsun. Memleketimizin yarınlarıyla ilgili söyleyeceğiniz bir sözünüz olsun. İşte biz bunu yapıyoruz, bunu gerçekleştiriyoruz.

Artık seçim yakın, günler sayılı. Her an seçim kararı alınabilir, ülke her an seçime gidebilir gibi hazır olmamız gerekiyor. Çok çalışmamız gerekiyor. Hem vatandaşlarımızı dinlememiz hem de anlamamız gerekiyor. Partimizi duymayan kimse kalmamalı.

Biz kadrolarımıza güveniyoruz. İnsanlar bir tanısa, bir bilse inşallah yönlerini bize doğru çevirecekler. Ama bilmezlerse, tanımazlarla bu olmaz. Ağırlıklı olarak partimize bakış çok olumlu. Bu olumlu bakışı somut desteğe çevirmek bizim gayretimize bağlı.”

Etiketler
Ali Babacan Seçim