CHP Heyeti, Düzce'de: 'AKP, liyakatin ne olmadığını gösteriyor, tuzun koktuğu noktadayız'

CHP heyeti, vatandaşın sorunlarını dinlemek için Düzce'ye geldi. CHP Genel Başkan Yardımcıları Gamze Akkuş İlgezdi ve Veli Ağbaba, Düzce'de açıklama yaptı.

CHP Heyeti, Düzce'de: 'AKP, liyakatin ne olmadığını gösteriyor, tuzun koktuğu noktadayız'

GERÇEK GÜNDEM

Düzce'de saha çalışması yapacak olan CHP heyeti, halkın sorunlarını dinleyecek.

İlk sözü alan İlgezdi, "Bugün çocuklarımızın aydınlık geleceği için buradayız, sahada çalışmaya çıkacağız" dedi. İlgezdi'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Düzce'nin uzun zamandır ihmal edildiğini biliyoruz. Düzce keşfedilmeyi bekleyen bir turizm cenneti. Şehrimizi yok sayanlara hatırlatmak istiyoruz ki Düzce bir durak yeri değildir. Turizm cenneti olmayı hak ediyor. Milyonlarca insanımız yokluk içinde ve mutfaklar yangın yeri. Anadolu'nun yüzünü güldürse güldürse Cumhuriyet Halk Partisi güldürür. Düzce ve Düzce insanı asla yalnız değildir."

Daha sonra söz alan Veli Ağbaba ise şunları söyledi:

"Türkiye'de her gün yeni şeyler gündeme geliyor. Ülke adeta çiftliğe dönüştürülmüş durumda. Maalesef valilerin il başkanı gibi bile davranamadığı, tamamen siyasilerin emrine girdiği bir dönemi yaşıyoruz. Önce damat 128 doların hiç edilmesi, ardından sıkışmış bir Türkiye'de liyakatin esas alınarak atama yapılacağını sandık. Ama maalesef en son Hazine ve Maliye Bakanı'nın atamasında gördük. Ekonomi eğitimi olmayan ve ekonomi bilmeyen bir bakan ile karşı karşıyayız. Tuzun koktuğu noktadayız. Liyakatin ne olmadığını AKP hükümeti bize gösteriyor. Kimin sokak çağrısı yaptığı belli değil, sokak çağrısı kimse yapmadı. Ama bir bakıyorsunuz ki hem Erdoğan hem Bahçeli sokak çağrısı yapıldığını söylüyorlar. Bugün sanal siyaset ile karşı karşıyayız."

Etiketler
Veli Ağbaba Düzce Gamze Akkuş İlgezdi