AKP'li Yazıcı: Bugün var olan sorunlarımızın farkındayız

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "Bugün var olan sorunlarımızın farkındayız. Halkımızın sıkıntılarını ortadan kaldırmaya dönük, insanımızın yaşam tarzını rahatlatmayı hedefleyen çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

AKP'li Yazıcı: Bugün var olan sorunlarımızın farkındayız

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Trabzon'da Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Atatürk Kültür Merkezi'nde, AK Parti Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı'nca düzenlenen 'Teşkilat Akademisi Liderlik Okulu Eğitim Programı'na katılıp 'AK Parti'nin demokrasi yolculuğu ve lider' konulu ders verdi.

Dersin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Yazıcı, "Bir seçim biter diğerinin hazırlığı başlar" diyerek AKP'nin 'teşkilatçılık' anlayışına ilişkin konuştu. Etkinliğe katılan herkese teşekkürlerini ileten Yazıcı, "Türk siyasi hayatında AK Parti'nin gerçekten hem siyaset tarzı hem de icraatları itibarıyla bir benzeri yok" ifadelerini kullandı.

'BUGÜN VAR OLAN SORUNLARIMIZIN FARKINDAYIZ'

Konuşmasına, "Bugün var olan sorunlarımızın farkındayız" diye devam eden Yazıcı, "Bu sorunların sebeplerini de biliyoruz. Bunları giderici, halkımızın sıkıntılarını ortadan kaldırmaya dönük, insanımızın yaşam tarzını rahatlatmayı hedefleyen çalışmalarımız devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Yazıcı, "Bütün bunları imkanlar ölçüsünde gerçekleştirebiliriz ama bir taraftan imkanlarınızı büyütüyor, bir taraftan da imkanlarımızı bu sorun alanlarındaki sorunları tasfiye etmek için çok rasyonel bir biçimde icra planına koymak suretiyle yürüyüşümüzü sürdürüyoruz" diye konuştu.

Etiketler
Hayati Yazıcı