Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a başdanışman çağrısı: 'Hepinizin canı cehenneme..!' demişti!

Temel Karamollaoğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı Oktay Saral'ın iktidarı eleştirenlere yönelik sözlerine yanıt vererek çağrıda bulundu.

Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a başdanışman çağrısı: 'Hepinizin canı cehenneme..!' demişti!

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı Oktay Saral'ın muhalefete yönelik sosyal medyada paylaştığı ifadeler tepki çekti.

Erdoğan’ın başdanışmanlarından Oktay Saral, artan ekonomik kriz ve Türk lirasının bir günde yaklaşık yüzde 20 değer kaybetmesi üzerine vatandaşların ve muhalfetin yaptığı eleştirilere tepki göstermişti.

Saral'ın "Bilumum muhalefet; Hepinizin canı cehenneme..! Siz asla ve kat'a bu ülkeye ait değilsiniz ve olamazsınız. Bu kadar mı ülkesinin bekasına kastedilir..! Siz hükümete değil ülkeye muhalefet ediyorsunuz, yazıklar olsun..! Siz mi ülkeyi yönetmeyi talipsiniz... Hadiyin ordan müptezeller..!" paylaşımına Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yanıt verdi.

Karamollaoğlu, "Arkasından da hadi oradan müptezeller diyor, kendisinin müptezel olduğunu tüm dünyaya ilan ediyor. İnsan utanır yahu! Sayın Cumhurbaşkanı’nın yapması gereken ilk iş böyle kendisini tarif eden insanları uzaklaştırmasıdır." ifadelerini kullandı.

Temel Karamollaoğlu'nun açıklamaları şöyle oldu:

Şimdi bir konuyu; belirtmek istiyorum Sayın Cumhurbaşkanı’nın haddini bilmeyen bir danışmanının adı da baş danışmanmış, hiç sıkılmadan utanmadan bu kişi kendini tarif etmiş. Güya muhalefet söylüyor bunları; muhalefete hepinizin canı cehenneme diyor, böyle bir üslup Sayın Cumhurbaşkanı’nın danışmanına yakışır mı?

Arkasından da hadi oradan müptezeller diyor, kendisinin müptezel olduğunu tüm dünyaya ilan ediyor. İnsan utanır yahu! Sayın Cumhurbaşkanı’nın yapması gereken ilk iş böyle kendisini tarif eden insanları uzaklaştırmasıdır.

İnsanın kullandığı laf kendisini tarif eder, hakaret ve küfürler bunu kullananı tarif eden kelimelerdir.

Oktay Saral'ın paylaşımı şöyle olmuştu:

Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a başdanışman çağrısı: 'Hepinizin canı cehenneme..!' demişti! - Resim : 1

Etiketler
Ağrı Temel Karamollaoğlu