Nihal Olçok'tan Başak Demirtaş'a destek

Gelecek Partisi Yönetim Kurulu üyesi Nihal Olçok, Başak Demirtaş için yayınladığı destek mesajında "Allah sana yardım etsin" ifadesini kullandı.

Nihal Olçok'tan Başak Demirtaş'a destek

Gelecek Partisi Yönetim Kurulu üyesi ve 15 Temmuz 2016'da düzenlenen darbe girişiminde hayatını kaybeden Erol Olçok'un eşi Nihal Olçok, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş için destek mesajı yayınladı.

Olçok, Demirtaş'ın paylaşımını alıntılarak "Hukuk ve adalet … bu iki unsura herkesin birgün ihtiyacı olur. Ölüm hak ama bir anne ve iki kızı ne için ayrı kaldıklarını bile tam olarak bilmedikleri bir süreçten geçiyor. Allah sana yardım etsin" diye yazdı.

Başak Demirtaş, Selahattin Demirtaş'ın tutukluluğunda beşinci yılın geride kalması nedeniyle bugün kişisel Twitter hesabında bir paylaşımda bulunmuştu. Demirtaş, "Bizler her şeye rağmen umutluyuz, dirençliyiz ve biliyoruz ki demokrasi kazanacak, mutlaka kazanacak. Aslında söylenecek çok şey var daha ama Selahattin’in Efsun’da dediği gibi, gerek yok. Herkese selamlar, sevgiler, saygılar" demişti.

Etiketler
Başak Demirtaş Gelecek Partisi