Abdulkadir Selvi: Ekrem İmamoğlu cumhurbaşkanlığı adaylığına koşuyor, tabii Kılıçdaroğlu engel olmazsa

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'cumhurbaşkanlığı adaylığına koştuğunu' ileri sürdü. Selvi, "Tabii Kılıçdaroğlu engel olmazsa" diye de ekledi.

Abdulkadir Selvi: Ekrem İmamoğlu cumhurbaşkanlığı adaylığına koşuyor, tabii Kılıçdaroğlu engel olmazsa

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, 'Ekrem İmamoğlu nereye koşuyor?' başlığıyla yayımlanan yazısında Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili tahminlerde bulunmayı sürdürdü.

"Ekrem İmamoğlu cumhurbaşkanlığıyla ilgili tartışmalara girmek istemediğini söylüyor. Ama şimdiye kadar cumhurbaşkanı adayı değilim demediği için bu sözleri inandırıcı bulunmuyor" diyen Selvi, şöyle devam etti:

"Bu arada Ekrem İmamoğlu’nun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için düzenlenen programdaki duruşu, tavrı, konuşması CHP Genel Merkezi’nde birilerini tedirgin etmiş. Onların başında da Kılıçdaroğlu geliyor. Ekrem İmamoğlu’nun cumhurbaşkanı adayı havasındaki konuşması, CHP Genel Merkezi’nde alarm zillerinin yeniden çalmasına neden olmuş. Benden aktarması.

Son olarak İmamoğlu nereye koşuyor derseniz, Meral Akşener’in antrenörlüğünde cumhurbaşkanlığı adaylığına doğru koşuyor. Tabii Kılıçdaroğlu engel olmazsa."

Etiketler
Selvi Kılıçdaroğlu İstanbul Abdulkadir Selvi Cumhurbaşkanlığı