SOL Parti: 10 arkadaşımız cumhurbaşkanına hakaret suçlamasıyla ifadeye çağrıldılar

SOL Parti'nin MYK üyeleri, il ve ilçe yöneticilerinden 10 kişi 'Cumhurbaşkanına hakaret' iddiasıyla ifadeye çağrıldı.

SOL Parti: 10 arkadaşımız cumhurbaşkanına hakaret suçlamasıyla ifadeye çağrıldılar

SOL Parti İstanbul İl Örgütü, partinin MYK üyeleri, il ve ilçe yöneticilerinden 10 kişinin 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçlamasıyla ifadeye çağrıldığını duyurdu.

SOL Parti İstanbul'un Twitter, hesabından yapılan açıklamada, "Gerçekleştirdiğimiz eylem ve astığımız pankartlarımızın ardından MYK üyelerimiz, il ve ilçe yöneticilerimizden 10 arkadaşımız cumhurbaşkanına hakaret suçlamasıyla ifadeye çağrıldılar" ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, "Korkunuzun farkındayız, baskılarınıza boyun eğmeyeceğiz, bu mafya düzeninden hesap soracağız!" denildi.

SOL Parti: 10 arkadaşımız cumhurbaşkanına hakaret suçlamasıyla ifadeye çağrıldılar - Resim : 1

NE OLMUŞTU?

SOL Parti İstanbul İl Örgütü, 28 Mayıs Cuma günü Kadıköy'de devlet-mafya-siyaset ilişkisine ve parti yöneticilerinin gözaltına alınmasına dair eylem gerçekleştirmişti.

Eylemde yapılan açıklamada, "İktidar günlerdir ortaya dökülen kirli ilişkilerinin üzerini örtmeye, bunu sorgulayan muhalefet ve halkın önüne zorbalıkla bir karanlık duvar daha örülmeye çalışılıyor" denilmiş ve "Susmuyoruz! Siyaset yapma hakkımız engellenemez, bu mafyalaşmış karanlık düzeninizi tanımıyoruz. Karşımıza örmeye çalıştığınız o duvardan tuğlaları tek tek SOL çekecek, halk çekecek" ifadeleri kullanılmıştı.

Etiketler
Ağrı Hakaret