CHP Fethiye İlçe Başkanı Demir, şimdi de kot pantolon dağıtıyor

Seçildiği günden bu yana ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı, yakacak yardımı, eşya ve öğrenciler için tablet dağıtımı yapan CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, şimdi de ihtiyaç sahibi yaklaşık 2 bin kişiye kot pantolon dağıtmaya hazırlanıyor.

CHP Fethiye İlçe Başkanı Demir, şimdi de kot pantolon dağıtıyor

Seçildiği günden bu yana Fethiye’de ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı, yakacak yardımı, eşya ve öğrenciler için tablet dağıtımı yapan CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir ve yönetimi, şimdi de Fethiye’de ihtiyaç sahibi yaklaşık 2 Bin kişiye kot pantolon dağıtmaya hazırlanıyor.

''İLK DEFA BİZ YAPIYORUZ''

İstanbul’dan temin ettiği kot pantolonları Fethiye’de yaklaşık 2 Bin kişiye dağıtacaklarını söyleyen Demir, “Temin ettiğimiz kot pantolonları Fethiye’de Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi arkadaşlarımıza dağıtacağız. Öncelikle ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz belirleyip, ben ve arkadaşlarım paketler halinde pantolonları telsi edeceğiz. İlk defa Türkiye genelinde böyle bir çalışmayı Fethiye’de Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz yapacağız.

Daha önce yapmış olduğumuz gıda, tablet ve diğer çalışmalarımız basın aracılığı görmüş ve bizle iletişime geçerek, bu pantolonları dağıtmamızı istedi. İnşallah en kısa sürede pantolonlarımızı ulaştıracağız. Hayır sever iş adamımıza da teşekkür ediyorum. Ayrıca Fethiye Belediye Başkanımız Alim Karaca’ya, gençlik örgütüme ve yönetim kurulu üyelerime de teşekkür ediyorum” dedi.

''HALKIMIZA DOKUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ''

Cumhuriyet Halk Partisi olarak insanların yanında sadece iyi günde değil, kötü günde de halkın yanında olacaklarını söyleyen, CHP’li Demir, “Biz görece gelirken, ben ve arkadaşlarım halkımıza hizmet için bu göreve talip olduk. Nitekim de düşüncelerimizi uyguluyoruz. İhtiyaç sahibi ailelere veya başka bir sıkıntısı olan arkadaşımız var ise çekinmeden gelerek sorunlarını bizlere iletebilirler. Bizde o sorunları ve talepleri incelemek için gerekli çalışmalarımızı yapacağız” ifadelerinde bulundu.

''ERKEN SEÇİM BEKLİYORUZ''

Yakın bir tarihte erken seçim beklediklerini de dile getiren Demir, “Halkımızın dayanacak gücü kalmadı. İktidara Fethiye’den çağrıda bulunuyorum. Görevinizi yerine getiremiyorsunuz. En kısa sürede ülkeyi seçime götürün” diye konuştu.

Etiketler
Fethiye Öğrenci