Faik Öztrak'tan AKP'ye: Yönetiminizde mafya elebaşları internet fenomeni oldu

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in açıklamaları ve AKP döneminde yürütülen mafya politikalarına tepki gösterdi.

Faik Öztrak'tan AKP'ye: Yönetiminizde mafya elebaşları internet fenomeni oldu

CHP Sözcüsü Faik Öztrak gerçekleştirdiği basın toplantısında organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in Yotube'da dile getirdiği iddialara ve mafya-siyaset ilişkisi sebebiyle AKP'ye tepki gösterdi.

Faik Öztrak'ın açıklamaları şöyle oldu:

Organize suç örgütü elebaşları, Cumhur ittifakının üçüncü sacayağı olmuş. Cumhur ittifakı, cürüm ittifakına dönüşmüş. Mafya-Siyaset-Emniyet hattında Patlayan kanalizasyondan ortaya lağım saçılıyor.

Sayın Erdoğan; Hani bu ülkede çeteler dönemi bitmişti? Mafya dönemi bitmişti? Yönetiminizde mafya elebaşları internet fenomeni oldu. Saray ve şürekâsı, Bu skandallar karşısında ezberlerini hiç bozmuyor. Ellerine yüzlerine bulaşan pisliği, Utanmadan, sıkılmadan bir de muhalefete sıçratmaya uğraşıyor. Arsızlığın bu kadarına da pes dedirtiyorlar.

Hiç kusura bakmayın, “Akademisyenlerin kanlarında duş alacağız” diyen, AK Parti için mitingler yapan, oy isteyen, Erdoğan’la fotoğraf karelerine giren, Erdoğan’a “Tayyip Abi” diye hitap eden, Şerefli Türk polisini, Kendisine koruma tahsis ettiğiniz suç örgütü elebaşısıyla Sorununuzu kendiniz halledin.

Biz suç örgütlerinin de, Onlarla iş tutanların da karşısındayız. Size tek bir tavsiyemiz var: Cumhuriyet Savcılarını göreve davet edin. Bizi dinlemiyorsanız, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Eski Adalet Bakanı Sn. Cemil Çiçek’in sesine kulak verin. Ama bakıyoruz, AK Partili milletvekilleri ekrana çıkıp, “Bu kişinin sözüyle nasıl harekete geçelim.

Cumhurbaşkanımız gereğini yapar” diye Savcılığın işini Saraya havale ediyor. Herkes bilsin ki, Millet patlayan kanalizasyondan ortaya saçılan pislikleri görüyor. Helalleşmek için değil, Hesaplaşmak için sandığın derhal önüne gelmesini istiyor.

Değerli Basın Mensupları, Ülkemiz Tek Kişilik Vesayet Rejimi hayata geçtiğinden beri Başını krizlerden kaldıramadı. Erdoğan şahsım hükümetinin yönetiminde, 2018 Temmuz’undan bu yana sürekli ağırlaşan bir krizin içerisinde, Millet yönünü ve umudunu kaybetti. Biz Saray efradı gibi Fildişi kulelerde oturup ahkâm kesmiyoruz. Devleti bilen, tecrübeli ve liyakatli kadrolarımızla, Edirne’den Hakkâri’ye, Vatandaşlarımızla beraberiz. Dertleri dinliyoruz. Çözümün ne olduğunu anlatıyoruz. Anlatmaya da devam edeceğiz.

Türkiye, Erdoğan Şahsım Hükümeti elinde, Yönetilmiyor, savruluyor. Bu metal yorgunu yönetim vatandaşın sırtında Artık her geçen gün daha da ağırlaşan bir yüktür.

Ünlü yazar Zweig’ın tabiriyle, “Kavanoza kapatılmış örümcekler gibi Sürekli birbirini yiyen” hükümet ve ittifak ortaklarının, Millete verecek bir şeyi kalmadı. Bu “toksik ittifak” ülkemizin geleceğini zehirliyor. Yolunu kaybetmiş, Kendi ikbali ve itibarından başka bir şey düşünmeyen kadrolar, Milletimizin cebini de tenceresini de boşaltıyor. Döviz rezervlerimizi buharlaştırıyor. Ülkemizi borca batırıyor. Milletimizi faiz lobilerinin, emperyal güçlerin karşısında Savunmasız bırakıyor. Sorunlarımız büyük Ama hiç biri çözümsüz değil. Biz Türkiye’nin potansiyeline inanıyoruz. Milletimize güveniyoruz. Daha önceki krizlerde, Doğru ilaçla, yetenekli kadrolarla, Ülkemizin kısa sürede ayağa kaldıran, Tecrübeli kadrolar bizde.

Biz diyoruz ki, Yeni Kurallarla, Yeni Kurumlarla Ve Yeni Kadrolarla , Türkiye sadece Ortadoğu ve Orta Asya’nın değil, Avrupa’nın da yıldızı olabilecek bir ülkedir. Biz, ülkemizi yeniden düze çıkarmak için hazırız. Saray ve şürekâsı, Hesabı ödemeden masayı devirmeye kalkmasın. Milletimizden helallik istemek için değil, Hesabı ödemek için, Sandığı vatandaşın önüne koysun.

Etiketler
Faik Öztrak Inter Mafya Sedat Peker