AKP'li vekil Orhan Atalay'dan hakkındaki iddialara tepki: Yeminin adı lanetleşmedir

AKP Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, iş insanı Hakan Çapan'ın kendisi ve yakınları hakkında iddialarına yanıt verdi.

AKP'li vekil Orhan Atalay'dan hakkındaki iddialara tepki: Yeminin adı lanetleşmedir

AKP Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, iş insanı Hakan Çapan tarafından kendisine yöneltilen suçlamalara sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

İş insanı Hakan Çapan, AKP Ardahan Milletvekili Orhan Atalay ve yakınları tarafından işletmesinin elinden alınmaya çalışıldığını belirtip yasal işlem başlatacağını açıklamıştı.

Orhan Atalay'ın paylaşımı şöyle oldu:

Göle Tigem’de ne oldu?

2004’ten beri özelleştirilme kapsamında Tigem’in müsteciri bulunan Mera Tarım isimli şirket, Yönetim Kurulu kararı ve Tigem Gn Müdürlüğü’nün onayı ile bir başka firmaya devredildi.

Alçak yalanlarla vaveyla koparanlar ise, % 7’lik hissesi ile hiçbir yetkisi bulunmayan, 17 yıldır Tigem’in otunu satmaktan gayri tek bir çivi çakmamış, hiçbir taahhüdünü yerine getirmemiş ve bu sebeple kovulmuş Yavuz Hırsız’dır.

Olan bitenin tamamı bundan ibarettir.

Bu ve şürekasının 10 yıldır şahsıma ilişkin iddialarına gelince, bu konuda ilk ve son kez söyleyeceğim şudur:

Sadece Tigem’le ilgili değil, sadece 10 yıldır mayından temizleyip milletimin hizmetine sunmaya çalıştığım eski alayın arazileri ile ilgili değil, vekil olarak bugüne kadar yaptığım tüm iş ve işlemlerimde şahsıma veya aileme maddi bir çıkar gözetmiş, sağlamış veya niyetlenmiş isem, Allah’ın, meleklerin, peygamberlerin ve tüm insanların laneti benim üzerime olsun. Değil ise, bugüne kadar birlikte çalıştığım bakan, genel müdür, vali, kaymakam, hakim-savcı, belediye başkanı, il/ilçe kurum müdürü, iş adamı, müteaahitten hukuka, yasaya ve ahlâka aykırı tek bir talebim olmuş da çıkıp söylemeyenin üzerine olsun.

Bildiğiniz üzere bu ağır yeminin adı inancımızda ‘lanetleşme’dir.

Şimdi şahsım, ailem ve vekâletini namus şerefi ile taşıdığım milletim adına aynı yemini iddia sahiplerinden de bekliyorum.

Bağımsız yargı nezdinde hesaplaşacağım bu müfteri taifesi!

Şimdi zerre kadar haysiyetiniz var ise, çıkın ve bu aşağılık iddialarınıza dair tek bir delil veya tanık gösterin ya da benim yaptığım yemini yapın.

Bekliyorum.

AKP'li vekil Orhan Atalay'dan hakkındaki iddialara tepki: Yeminin adı lanetleşmedir - Resim : 2

Etiketler
Ardahan Milletvekili