Saadet Partisi'nde iki ilin il başkanı değişti

Saadet Partisi'nin Mardin ve Kırıkkale İl Başkanlığı'nda değişim. Mardin İl Başkanlığı'na Vejdin Koçhan, Kırıkkale İl Başkanlığı'na ise Veysel Kutluca getirildi.

Saadet Partisi'nde iki ilin il başkanı değişti

Saadet Partisi'nin Mardin ve Kırıkkale'nin yeni il başkanları belli oldu. Mardin'de Mehmet İmamoğlu yerine Vejdin Koçhan, Kırıkkale'de ise Faruk Vurgun'un yerine Veysel Kutluca getirildi.

Sosyal medya hesabında açıklamada bulunan Vejdin Koçhan, "Beni bu göreve layık gören Muhterem Genel Başkanımıza ve Mardin teşkilatına teşekkürlerimi iletir, yaşanabilir bir Türkiye için Mardin’de üzerimize düşen görevleri tüm gücümle yerine getirmenin gayretinde olacağım." ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi de sosyal medya hesaplarından her iki başkana da yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

İşte yapılan açıklama:

Mardin İl Başkanlığımıza Vejdin Koçhan getirilmiştir. Bugüne kadar İl Başkanlığımızı yapan Mehmet İmamoğlu’na yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, yeni İl Başkanımıza başarılar diliyoruz.

Kırıkkale İl Başkanlığımıza Veysel Kutluca getirilmiştir. Bugüne kadar İl Başkanlığımızı yapan Faruk Vurgun’a yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, yeni İl Başkanımıza başarılar diliyoruz.

Etiketler
Kırıkkale Mardin Saadet Partisi