'İmarın siyaseti olmaz' demişti: Ataşehir Belediye Başkanı, seçim sözünü tutuyor

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, 2019 yerel seçimlerinden önceki sözlerini bir bir tutuyor.

'İmarın siyaseti olmaz' demişti: Ataşehir Belediye Başkanı, seçim sözünü tutuyor

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, 2019 seçimlerinde "İstanbul'u kazandığımızda Ataşehir'in imarını çözeceğiz. 20 yıldır çözülemeyeni biz çözeceğiz." ifadelerini hayata geçiriyor.

2019 Yerel Seçimlerinde,"İmarı siyasete karıştırıyorlar. İmarın siyaseti olmaz. Yarın bir gün deprem olsa bu vatandaşların vebalini kim ödeyecek? Ben Ataşehir'i Ekrem İmamoğlu da İBB'yi kazandığımızda 20 yıldır imar planlarını çıkarmayanlara inat bizim ilk işimiz bu olacak'' ifadelerini kullanan İlgezdi, Ataşehir'de seçimden sonra yapılan çalışmalar artık hayata geçmeye başlayarak İlgezdi Kayışdağı ve İnönü Mahalleleri için müjdeyi verdi.

Kayışdağı ve İnönü Mahalleri'nin 1/5000 ölçekli imar planlarının İBB Meclisi'nden geçtiğini açıklayan Battal İlgezdi, "Kayışdağı ve İnönü mahallelerimizin 1/5000 ölçekli imar planları İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden geçti. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu olmak üzere tüm partilerin Belediye Meclis üyelerine teşekkür eder, Ataşehirimiz'e hayırlı olmasını dilerim'' ifadelerini kullandı.

Etiketler
Ataşehir Seçim Yerel Seçim