Özgür Özel'den Erdoğan'a: Başarıyı kim üstlenecekse başarısızlığı da o üstlenecek

KRT TV ekranlarında yayınlanan 'Şimdiki Zaman'a katılan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Gara operasyonu ile ilgili açıklama yaptı. Özel, "Eğer bu operasyon başarılı olsaydı, başarıyı kim üstlenecekse başarısızlığı da o üstlenecek." dedi.

GERÇEK GÜNDEM - KRT TV ekranlarında yayınlanan 'Şimdiki Zaman'a katılan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Gara operasyonu ile ilgili açıklama yaptı. Özel, "Eğer bu operasyon başarılı olsaydı, başarıyı kim üstlenecekse başarısızlığı da o üstlenecek." dedi.

KRT TV'de yayınlanan ve Gürkan Hacır'ın sunumu ile ekrana gelen Şimdiki Zaman'ın bu haftaki konukları gazeteciler Barış Yarkadaş, İsmail Saymaz, Elfin Tataroğlu, Uğur Dündar, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TİP Genel Başkanı Erkan Baş ve Emekli Amiral Türker Ertürk oldu.

Gara operasyonunun değerlendirildiği programda konuşan Özgür Özel, "Eğer bu operasyon başarılı olsaydı, başarıyı üstlenecek olan kimse başarısızlığı da üstlenmesi gereken o'dur. Çarşamba günü müjde geliyor müjde geliyor denildiğine göre, Çarşamba sabah 09:00'da bütün ekranlarda kocaman kocaman kırmızı beyaz yazılar görecektik.

Recep Tayyip Erdoğan ceketi yok, beyaz gömlek, kolalı yakalar, kollar kıvrılmış ve hep birlikte iki bakandan "Sayın cumhurbaşkanımızın yönettiği başarılı bir operasyonla 13 evladımız kurtarıldı." cümlesini duyacaktık.

Biz orada o gömleğin kollarının kıvrıldığını, Erdoğan'ın haberi yokmuş gibi çekilmiş fotoğraflarını görecektik. Biz o fotoğrafları göremediğimize göre, operasyon başarılı olduğu takdirde bakanlar kimi işaret edecekse, bizim de bu başarısızlıkta parmağımız onu işaret ediyor. Onun adı da Recep Tayyip Erdoğan, hiç gizlenecek saklanacak bir şey yok." dedi.

Etiketler
Özgür Özel KRT TV Operasyon