CHP'de genç dernek başkanı o ilçede adaylık için sahada

İzmir Bakırçay Havzası Balkan ve Rumeli Göçmenleri Derneği Başkanı Gürol Türkmentepe Foça Belediye Başkan Adaylığı için sahaya indi.

CHP'de genç dernek başkanı o ilçede adaylık için sahada

24 Haziran Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde CHP İzmir milletvekili adayları ile İzmir'in 30 ilçesindeki saha çalışmalarında aktif görev alan Genç Dernek Başkanı Türkmentepe, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi de mitiglerde yalnız bırakmamış, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı STK toplantılarına da katılım göstererek Diyabakır, Şırnak, Uşak gibi Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde saha çalışmalarına da katılıp seçim çalışmalarına destek vermişti.

CHP'de genç dernek başkanı o ilçede adaylık için sahada - Resim : 1

ÇALIŞMALARA ÖNCE MUHTARLARDAN BAŞLADI
Yerel seçim çalışmalarının startını da şimdiden veren Türkmentepe Foça ilçesinde yer alan 16 mahallenin muhtarlarına ziyaretler gerçekleştirdi. Türkmentepe ayrıca sivil toplum kuruluşlarıyla da yakın temasını sürdürüyor.

Türkmentepe son olarak Foçalı dostlarıyla kahvaltı etkinliğinde buluştu.

Kahvaltı da Yeni Foça Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Mehmet Yiğitalp'in Foça Belediye Başkan aday adaylığına talip olup olmayacağı sorusu üzerine Türkmentepe, "Yerel seçim süreci başladı. Biliyoruz ki iktidar yerelden başlar. Biz de bu yönde çalışmalarımıza başladık. Daha iyiyi yapmak için, umudu büyütmek için, çalışacağız" dedi.

Etiketler
İzmir