Koray Aydın: 'Gara operasyonu siyasette yeni dalgalanmalara sebep olacak'

KRT TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu 'Şimdiki Zaman'a konuk olarak katılan İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Gara Operasyonu hakkında değerlendirmede bulundu.

GERÇEK GÜNDEM - KRT TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu 'Şimdiki Zaman'a konuk olarak katılan İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Gara Operasyonu hakkında değerlendirmede bulundu.

KRT TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman programında gazeteciler İsmail Saymaz, Elfin Tataroğlu, Barış Yarkadaş, Uğur Dündar, İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, CHP Milletvekili Murat Bakan, Kamuoyu Araştırmacısı İbrahim Uslu ve Emekli Amiral Türker Ertürk gündemi masaya yatırdı.

Gara Operasyonu hakkında değerlendirme yapan Koray Aydın, Gara Operasyonu ile birlikte siyasette yeni dalgalanmalar olacağını ifade etti. Gürkan Hacır'ın "Dalgalanma ile neyi kast ediyorsunuz?" sorusuna "İnsanların ruhi dünyalarında bir dalgalanma yaratacağını düşünüyorum" dşyen Aydın, "İnsanlar kendi vicdanında bu olayı muhasebe edecek. İktidar kaynakları açıklamalarında bu olayın üstünü örtmeye çalışıyor." değerlendirmesini yaptı.

Etiketler
Gara 13 şehit Koray Aydın Aydın İYİ Parti