Ümit Özdağ Muharrem İnce'nin partisine mi katılıyor?

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşe yazısında İYİ Partili Ümit Özdağ'ın Muharrem İnce'nin kuracağı partiye katılacağı iddialarını değerlendirdi.

Ümit Özdağ Muharrem İnce'nin partisine mi katılıyor?

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, İYİ Parti'den ihraç edilip mahkeme kararıyl partiye dönen İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın, Muharrem İnce'nin partisine katılacağı iddialarını bugünkü köşesine taşıdı.

Selvi, iki siyasetçinin de böyle bir irtibatının söz konusu olmadığını, her ikisinin de kendi partisinin kuracağını yazdı.

Selvi, yazısında şunları kaydetti:

ÜMİT Özdağ’ın Muharrem İnce’nin kuracağı partiye katılacağı yönünde haberler yapılıyor ama şu ana kadar ikisi arasında herhangi bir irtibat söz konusu değil.

Ne Ümit Özdağ’da Muharrem İnce ile çalışmak gibi bir talep var, ne de Muharrem İnce’de Ümit Özdağ’la birlikte parti kurmak gibi bir istek var. İkisi de kendi partisini kuruyor.

Muharrem İnce, ‘Memleket Partisi’ni kuruyor. Ümit Özdağ’da ‘Milliyetçi Parti’nin kuruluş çalışmalarına başladı. Çalışmaları şimdilik İYİ Parti’den istifa eden Adana milletvekili İsmail Koncuk yürütüyor. Ümit Özdağ, İYİ Parti’den ihraç edilince çalışmaların başına geçecek. Böylece muhalefet iki yeni parti doğurmuş olacak.

Etiketler
Ümit Özdağ İYİ Parti Abdulkadir Selvi Hürriyet