Süleyman Soylu, Abdulhamit Gül'ü mü hedef aldı? Hadi Özışık'tan kritik iddia

Hadi Özışık, Abdulhamit Gül ve Süleyman Soylu'nun yakın arkadaş olduklarını söyledi ve böyle bir atışma olacağına ihtimal vermediğini iddia etti.

Süleyman Soylu, Abdulhamit Gül'ü mü hedef aldı? Hadi Özışık'tan kritik iddia

İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu'nun 45 gündür hastanede yatan annesine küfür eden şahıs serbest bırakıldı. Süleyman Soylu, attığı tweetler ile kararı alan hakimlere tepki gösterdi.

Ardından Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, yaptığı konuşmada sosyal medyadaki tutuklama kampanyalarını hedef aldı. Bu iki ayrı konuşma sonrasında "AK Parti içerisinde kavga mı var" sorusu gündeme geldi.

TV100 ekranlarında Sağlı Sollu programında konuyu yorumlayan Hadi Özışık, bu soruya Soylu ve Adalet Bakanlığı yetkilileri ile yaptığı görüşmelerle cevap verdi.

Özışık, "Bugünkü açıklamalar karşılıklı gibi görünse de aslı öyle değil. Ben Soylu'yu aradım. Soylu "Ben anneme küfreden adamı yakalayıp adalete teslim ettim. Ama bu adam serbest kalıyor. Bakan olsam ne yazar demek için attım onu. Yani bakan olsak da fark etmiyor." sözlerini aktardı.

Adalet Bakanlığı yetkilileri ile de görüşen Hadi Özışık, Gül ve Soylu'nun yakın arkadaş olduklarını söyledi ve böyle bir atışma olacağına ihtimal vermediğini belirtti.

Etiketler
Süleyman Soylu Abdulhamit Gül