Akşener canlı yayında açıkladı: Erdoğan ile sistem pazarlığı yaptı mı?

İYİ Parti lideri Meral Akşener, KRT TV'de Zeynep Gürcanlı, Yıldız Yazıcıoğlu ve Nergis Demirkaya'nın sorularını yanıtladı. Akşener, Erdoğan'la sistem pazarlığı yaptığına dair iddiaların külliyen yalan olduğunu ifade etti.

Akşener canlı yayında açıkladı: Erdoğan ile sistem pazarlığı yaptı mı?

Türk siyaseti son derece hareketli günler geçirirken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, KRT TV canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gündem yaratacak açıklamalarda bulunan Akşener, iyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sistem ile ilgili, "Çarşamba günü arkadaşlarım bir sunum yapacak. Milletvekillerimize bir sunum yapılacak, daha sonra ciddi bir lansman yapacağız.

Daha sonra kamuoyu ve STK’lar tartışacak. Biz diğer siyasi partilere de sunacağız. Bizimki tamamen bir sistem tasarımı." dedi.

Akşener, iktidara yakın medyada kendisinin Erdoğan'la sistem pazarlığı yaptığı iddialarına yönelik ise, "Benim sayın Erdoğan ile 1 hafta görüştüğüm, Erdoğan’ın bana ben Cumhurbaşkanı olayım, sen de güçlü bir başbakan ol dediğini söyleniyor ama külliyen yalan." diye konuştu.

Etiketler
Meral Akşener İYİ Parti KRT TV