Abdüllatif Şener: Kararı imzalamadım, Erdoğan bana 2 ay küstü

Karar TV ekranlarına konuk olan CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Abdüllatif Şener: Kararı imzalamadım, Erdoğan bana 2 ay küstü

Karar TV ekranlarına konuk olan CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Şener, "Özelleştirme ile ilgili kararı imzalamadım, Erdoğan bana 2 ay küstü. Erdoğan hükümetleri döneminde hiçbir özelleştirmede benim imza yoktur" dedi.

Şener'in açıklamaları şöyle:

"Henüz aşı daveti almadım, ben de Genel Başkanımız gibi sıramı bekleyeceğim. Risk gruplarına göre, aşılama yapılmalı fakat yeterli aşı yok. Aşılama ile ilgili kuralları da ilk önce Cumhurbaşkanı ve çevresi deldi.

Biliyorsunuz hükümet şeffaf değil. Her şey denetimden ve şeffaflıktan uzak. İlaçların temini konusunda da bunu gördük.

Asgari ücret bile alamayan emekliler var, sayıları milyonları buluyor. Görünmeyen işsizler var. Türkiye'de gelir dağılımı korkunç bir şekilde bozulmuş durumda. Erdoğan'ın şöyle bir bakış açısı var: İnsanlar, yoksullaştıkça benim oyum artıyor. Sadece belli kesimleri zenginleştiriyor. Erdoğan, düşük gelir gruplarının bağımlı olmasını istiyor.

Erdoğan döneminde milli gelir sıralamasında 78'inci sıraya kadar düşük. Fakat bir alanda şampiyonuz, en çok siyasi tutuklu Türkiye'de mesela.

Erdoğan bana hiçbir unvan vermedi, fakat Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı dışındaki bütün unvanlarında benim payım vardır. Kamu kaynakları talan ediliyordu ve bu tarzın bana uygun olmadığını gördüm. Erdoğan adaylık için beni ikna etmeye çalıştı. Millet İttifakı dağılmaz, dağılacak olan Cumhur İttifakı'dır. Bu iktidar yapısı değiştiğinde, sorunlar çözülecektir."

Etiketler
Konya Milletvekili Abdüllatif Şener