Erdoğan, defalarca kez yalanlanan iddiayı bir kere daha tekrar etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır-Ergani-Elazığ Yolu Devegeçidi Köprüsü ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'ne Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantı ile katıldı.

Erdoğan, defalarca kez yalanlanan iddiayı bir kere daha tekrar etti

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, eski AKP milletvekili aday adayı Prof. Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi'ne atanmasıyla başlayan protestolara ilişkin yaptığı açıklamada, "Rutin bir atamayı üniversitelerimizi karıştırmak için fırsata çevirenleri takip ediyoruz.

Terör örgütü iltisaklı kişilerin en ön safta yer aldığı bu tür eylemlerin demokrasiyle hak arayışıyla, fikir ve ifade özgürlüğünüyle ilgilisi yoktur. Biz bu filmi 18 yıldır yüzlerce defa seyrettik" dedi.

Boğaziçi Üniversitesi'ndeki protestolara ilişkin konuşan Erdoğan, "Biz bu kirli senaryonun aktörlerini vesayetin dayatmalarında gördük, Cumhuriyet mitinglerinde darbe çağrısı yaparken gördük.

Gezi olaylarında esnafın malını mülkünü yağmalarken gördük.

Bezm-i Alem Valide Sultan Camii'ni işgal ederken orada bira kutularıyla beraber nasıl işgalci hareketler yaptıklarını gördük. Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'ne özellikle kanal açmak suretiyle nasıl görüntüler verdiklerini gördük. Bölücü terör örgütünü desteklerken gördük.

6-8 Ekim hadiselerinde insanlarımız sokaklarda katledilirken katilleri alkışlarken gördük. 17-25 emniyet - yargı darbe girişiminde FETÖ'ye borazanlık yaparken gördük" diye konuştu.

Etiketler
Elazığ Diyarbakır Recep Tayyip Erdoğan Ergani