CHP'li Sancar paylaştı... İşte AKP'li vekillerin belediyeye ödettiği yemeğin faturası

CHP Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar ve AKP Denizli Milletvekili Şahin Tin’in arasındaki fatura tartışması büyüyor. Sancar, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde basın açıklaması gerçekleştirdi.

CHP'li Sancar paylaştı... İşte AKP'li vekillerin belediyeye ödettiği yemeğin faturası

CHP Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar ve AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’in arasındaki fatura tartışması büyüyor. Sancar, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde basın açıklaması gerçekleştirdi.

haberdenizli.com'da yer alan habere göre; Sancar, “Şahin Tin, 2 faturadan yola çıkıyor ama bakın elimde 5 fatura var. Buradan soruyorum Şahin Tin, bu yemekleri ben yemedim, kim yedi? Haberlere erişim yasağı getirmek için neden aylarca bekledin?” şeklinde konuştu.

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan toplantı salonunda basın açıklaması düzenledi.

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Sancar, “Şahin Tin, 2 faturadan yola çıkıyor ama bakın elimde 5 fatura var. Buradan soruyorum, Şahin Tin bu yemekleri ben yemedim, kim yedi? Sahte dediğin bu faturalar hakkında suç duyurusunda bulundun mu? Belediye hakkında suç duyurusunda neden bulunmadın? Adını bu işlere karıştıranı arıyorsan adres orada! Haberlere erişim yasağı getirmek için neden aylarca bekledin? Bu milleti enayi yerine koyamazsın. Çık bu milletten özür dile. Bu 5 faturayı görünce ne yapacaksın bakayım. Ne de olsa yargıyı da, hükmü de kendin veriyorsun. İlgili faturaların takipçisi Türk yargısıdır. Şahin Tin’in ‘maksatlı olarak öne sürdüğümüzü iddia ettiği’ faturaların ayrıntısını sorgulamak her Türk vatandaşı gibi benim de hakkımdır. Türkiye Cumhuriyeti Anayasasıyla tarafıma verilmiş bir hakkı, denetleme hakkını kullanmamdan kim, neden rahatsız olmuştur?” dedi.

MİLLETVEKİLİ SANCAR’DAN SERT ELEŞTİRİ

Sancar, “Daha önce de basına yansımış bir konunun, Sayın Tin’in talihsiz bir açıklamasından sonra yeniden gündeme gelmesi oldukça doğaldır. Sayın Tin’in ilgili haberlere erişim engeli talebinin de jet hızıyla Denizli 1. Sulh Mahkemesi tarafından kabul edilmesi gözden kaçmamalıdır. Ne bu telaş? İçerisine düştüğün durumdan bize sataşarak kurtulamazsın! Milleti kuru ekmeğe reva görürken, belediyeye kesilmiş bu faturaların incelenmesi seni neden bu kadar rahatsız etmiştir. Bizi çamur siyaseti yapmakla suçluyorsun ama asıl çamur siyaseti, yargıya yansımış bir konuda kesin hüküm verip, yargıyı baskı altına çalışmaktır. Sen fatura işlerini boş ver de binlerce genç işsizken hemşire olmayan yeğenini hemşirelik kadrosuna nasıl yerleştirdin? Mahkeme torpilli atamayı iptal edince hiç rahatsız olmadın mı onu söyle... Mesela, Enerji Komisyonundasın. Elektriğe Yüzde 58 Zam, doğalgaza yüzde 60 zamma karşı ne yaptın?” dedi.

İŞTE O FATURALAR

Etiketler
Denizli Teoman Gazeteciler Cemiyeti Milletvekili Teoman Sancar