CHP'li meclis üyesi Melih Yıldız: Lütfen hep bir ağızdan bu işe itiraz edelim

CHP’li Meclis Üyesi Melih Yıldız, “Kavaklı’da yerleşim yerinin ortasına böyle bir yatırım yapılması doğru değil. Daha doğru yerler var. Gelin 31 meclis üyesi ve belediye başkanımızla beraber bu işe karşı çıkalım, itiraz edelim” dedi.

CHP'li meclis üyesi Melih Yıldız: Lütfen hep bir ağızdan bu işe itiraz edelim

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, Silivri Belediye Meclisi Aralık Ayı 1. Birleşiminin meclis toplantısında, Ethem Sancak’ın yeğeni Murat Sancak’ın sahibi olduğu Maxicells İlaç Sanayi Anonim Şirketine Kavaklı Mahallesi 3310 parselde bulunan 172 dönüm arazinin tahsisiyle alakalı konuştu.

Cumhur Haber'in aktardığına göre; CHP’li Meclis Üyesi Melih Yıldız, “Kavaklı’da yerleşim yerinin ortasına böyle bir yatırım yapılması doğru değil. Daha doğru yerler var. Gelin 31 meclis üyesi ve belediye başkanımızla beraber bu işe karşı çıkalım, itiraz edelim” dedi.

CHP olarak Silivri’ye yapılacak hiçbir yatırımın karşısında olmadıklarının altını çizen CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız konuşmasında “MHP Grup Başkan Vekili ve AK Parti Grup Başkan Vekili arkadaşımız bu konuyu savunuyor. Biz Silivri’ye gelecek her türlü yatırımın, istihdam sağlayacak, katma değeri artıracak, Silivri’ye sizin ifade ettiğiniz gibi marka değeri yaratacak yatırımların hepsinde sizinle hemfikiriz” dedi.

Yapılacak bu yatırımın yerinin doğru olmadığını defalarca ifade ettik, yine ediyorum diyen Yıldız “Sizlerin de benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum. Tabi ki siyaset gereği söyleyemiyor olabilirsiniz ama Kavaklı’da yerleşim yerinin ortasına böyle bir yatırım yapılması doğru değil. Gelin 31 meclis üyesi ve belediye başkanımızla beraber bu işe karşı çıkalım, itiraz edelim.” dedi

BU YATIRIMIN YERİ YANLIŞ

Yapılmasın mı yapılsın… Belediyeye sorulabilirdi. Belediyenin elindeki mevcut alanlardan tahsis sağlanabilirdi sözleriyle yerin yanlış olduğun altını çizen Melih Yıldız “İstihdam sağlayacak söylüyorsunuz çok güzel istihdam yaratsın ne kadar istihdam sağlanacağının ayrıntılarını henüz bilmiyoruz ama daha uygun sanayi bölgelerimizde yerler mevcut. Bu yerler bu yatırıma tahsis edilebilirdi” diyerek sözlerini sürdürdü.

"CUMHURİYET PARKI SİLİVRİ İÇİN NEYSE O ARAZİ DE KAVAKLI İÇİN AYNI ŞEY"

“Şimdi buranın tahsisine ses çıkarmıyorsunuz, yarın bir gün aynı zihniyet ‘Cumhuriyet Parkı’nı da, Tuzla Merasını da tahsis edeceğim derse, ona da mı karşı çıkmayacaksınız” diyerek AKP ve MHP sıralarına seslenen Melih Yıldız “Cumhuriyet Parkı, Tuzla Merası Silivri merkez için neyse, tartıştığımız alanda Kavaklı Mahallesi için aynı şey. Lütfen hep bir ağızdan bu işe itiraz edelim ve bu yanlış karardan bir an önce dönelim” diyerek konuşmasını sonlandırdı.