CHP'li Ali Mahir Başarır'dan yangın bölgesine ziyaret

CHP Mersin Milletvekili ve PM Üyesi Ali Mahir Başarır, Mersin Anamur'da orman yangını çıkan bölgeye ziyarete giderek incelemelerde bulundu.

CHP'li Ali Mahir Başarır'dan yangın bölgesine ziyaret

CHP Mersin Milletvekili ve PM Üyesi Ali Mahir Başarır, 2 gün önce Anamur’da meydana gelen orman yangını ile ilgili yerinde incelemelerde bulundu.

Yangının meydana geldiği Anamur’un, Uçarı, Anıtlı ve Karaağa Mahallesi’ndeki ormanlık alanın içerisindeki odun elektrik direklerinden yangının çıktığını belirten CHP’li Başarır, “Hala bu devirde odun elektrik direkleri kullanılıyor. Kaçıncı yüzyıldayız? Yazık, çok yazık! Yanan ormanlarımız, nefesimiz, doğamız, tarihimiz. Buradan Sayın Bakana, Valiye, Kaymakama sesleniyorum: Bunun sorumlusu kim olacak? Bu odundan elektrik direklerini Anamur’un Uçarı Köyü’ne dikeceğinize Saray’a dikseydiniz ” dedi.

CHP'li Ali Mahir Başarır'dan yangın bölgesine ziyaret - Resim : 1

Siyasi iktidarın gerekli denetimleri yapmadığını hatırlatan CHP’li Başarır, “Elektrik dağıtım şirketlerinin tek görevi faturasını ödeyemeyen vatandaşların elektriklerini kesmek değildir. 40-50 yıllık odun elektrik direklerini değiştirmek de görevleri arasındadır. Ancak tek derdi yandaşını kayırma ve özelleştirme olan siyasi iktidarın bu tür konularda denetim yapmadığı çok açık ortada” sözlerini dile getirdi.

CHP'li Ali Mahir Başarır'dan yangın bölgesine ziyaret - Resim : 2

Etiketler
Ali Mahir Başarır Milletvekili Mersin