CHP İzmir'de kritik toplantı: Deniz Yücel ilçe başkanları ile bir araya geldi

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ilçe başkanlarıyla yaptığı toplantı sonrasında açıklamalarda bulundu.

CHP İzmir'de kritik toplantı: Deniz Yücel ilçe başkanları ile bir araya geldi

CHP İzmir’de gerçekleşen Arama Çalıştayı’nın ardından ilçe başkanlarıyla İl Başkanı Deniz Yücel bir araya geldi.

Ege'nin Sesi'nin aktardığı habere göre; Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleşen toplantısında 5 maddenin üzerinde duruldu.

CHP İzmir'de kritik toplantı: Deniz Yücel ilçe başkanları ile bir araya geldi - Resim : 1

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Hatay’da çıkan yangınla ilgili açıklamalarda bulunarak: “CHP'nin çevreciliğini de milliyetçiliğini de kimse sorgulayamaz. Cumhuriyet Halk Partisi bu devletin bu Cumhuriyetin kurucu partisidir. Dolayısıyla kasıtlı ve bilinçli olarak bir takım terör örgütleri ile bir araya getirmeye çalışanlar bundan bir şey elde edemezler. Kendi ittifak ortaklarının geçmişte bu terör örgütleriyle nasıl işbirliği yaptığını, nasıl yol yürüdüğünü açıp gazete arşivlerinden görebilirler. Söyledikleri şeyin kıymeti ve değeri yok bizim için" dedi.

Toplantı hakkında bilgi veren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel: “Rutin bir toplantımızdı. Çalıştayımızda gerçekleşen konuları irdeledik. Mahalle sorumlularının üye sayısı olan yerlerde seçimle olacak şekilde belirlenmesi, seçim taramasının yapılması, bütün ilçelerimizde CHP üyelerine birebir ulaşarak partinin çalışmalarına aktif katılmalarının sağlanması, partiye yeni üyelerin kazandırılması, nitelikli ve genç üye kazandırılması gibi bazı konular üzerinde çalışmalar yapmak kararı aldık” dedi.

CHP İzmir'de kritik toplantı: Deniz Yücel ilçe başkanları ile bir araya geldi - Resim : 2

AKP’li Hamza Dağ’ın Kültürpark’ın Millet Bahçesi olması önerisini eleştiren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel: “ Ülkemizde işsizlik gibi çok temel bir problem var. Dolar ve Euro almış başını gidiyor. Bu tarz konular varken başka şeylerle gündeme gelmek bizim açımızdan yanlış.İzmirlilere buranın millet bahçesi olmasını istiyor musunuz diye sorsanız İzmirliler bunu hakaret olarak algılarlar. Benzer alanlarda millet bahçesi yapmaya yönelik çalışmalarda yandaş firma ve müteahhitlere ihalelerin verildiği ve yandaşların zenginleştirildiği örnekler var. Ancak İzmirliler buna izin vermez" diye konuştu.

Gündemde olan erken seçime dair açıklamalarda bulunan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel: “ Biz örgüt olarak erken seçime yönelik çalışmalarımızı yapıyoruz. Yapılacak olan seçimlere de hazırız. Biz hiçbir zaman erken seçimden da kaçmayız” dedi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel bazı milletvekilleri hakkında fezleke düzenlenmesi yönelik değerlendirmelerde bulunarak: “Ben iki vekilimizle de görüştüm. Kendilerine bir tebligat gelmiş değildi. Ben bu fezlekelerden bir şey çıkacağını düşünmüyorum. Ülkeyi ayrıştırmanın hiçbir anlamı yok. Bunu HDP örneğinde görüyoruz. 6 yıl bekledikten sonra bazı isimler tutuklandı. Bazı belediyelere de kayyumlar atandı” dedi.

Etiketler
Deniz Yücel İzmir