Berat Albayrak detayına dikkat çekti: 'Saray'daki gaz kaçağı bu sefer büyük!'

Korkusuz yazarı Ahmet Takan bugünkü köşe yazısında "Şu andaki gaz kaçağı daha büyük!.." diyerek, Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'ın AKP'nin başına geçeceğinin kesinleştiğini iddia etti.

Berat Albayrak detayına dikkat çekti: 'Saray'daki gaz kaçağı bu sefer büyük!'

İktidar Karadeniz'de bulunan doğal gazı 'müjde' diye açıklamıştı. Erdoğan, açıkladığı haberin ardından damadı Berat Albayrak'a söz vermişti.

Korkusuz yazarı Ahmet Takan ise, Erdoğan'ın kendisinden sonra damadı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a söz vermesinin arkasındaki nedene ilişkin bir iddia ortaya attı. Takan, "Kendisinden sonra birine söz verme gibi alışıldık olmadık durum, saray ve iktidar kulislerinde geniş yankı bulmuş, 'Acaba Erdoğan bir işaret mi verdi?.. Veliahdının Berak Albayrak olduğunu mu işaret etti?' yorumlarına yol açmıştı. AKP içinde, daha da ileri gidip 'Artık kesinleşti Tayyip Erdoğan’dan sonra partinin başına Berat Albayrak geçecek' diyen önemli isimlere de ben şahit oldum." diye yazdı.

Takan, şunları kaydetti:

Bol gazlı “müjde” ile ilgili şüpheleri, soruları gündeme getirenleri “hain” ilan ederken içlerinde feci bir gaz sıkışması meydana geldi. Hatta, ufak ufak gaz kaçırmaya bile başladılar!.. İlk gaz kaçağı iletişim başkanı Fahrettin Altun ile sözcü İbrahim Kalın arasında patlak veren kavga ile başlamıştı. Kulis bilgilerini önceki günkü yazımda geniş geniş kaleme almıştım. Şu andaki gaz kaçağı ise daha büyük!..

Nasıl mı?.. Doğal gaz kokusunu hissedemiyorsanız mahalleye teknik ekip çağırıp kontrol yaptırmanıza gerek yok!.. Siz, açık kaynaklara baka durun. Ben de, bunları saraydan ulaştığım kulis bilgileri ile destekleyeyim;

Doğal gaz “müjde”sinin açıklandığı şatafatlı törende AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan kendisinden sonra kime söz vermişti?.. Berat Albayrak’a.. Bu kendisinden sonra birine söz verme gibi alışıldık olmadık durum, saray ve iktidar kulislerinde geniş yankı bulmuş, “Acaba Erdoğan bir işaret mi verdi?.. Veliahdının Berak Albayrak olduğunu mu işaret etti?” yorumlarına yol açmıştı. AKP içinde, daha da ileri gidip “Artık kesinleşti Tayyip Erdoğan’dan sonra partinin başına Berat Albayrak geçecek“ diyen önemli isimlere de ben şahit oldum. Şahsımın kanaatini yine merak eder sorarsınız, “daha erken” derim. Neden?.. Saray içinde ve dışındaki çok çetin sayılabilecek grupları, isimleri çok yakından takip ederim de ondan!.. Bu kavga daha çook su kaldırır…

Etiketler
Ahmet Takan Berat Albayrak Saray