CHP'de Tuncay Özkan ve Ünal Çeviköz için yeni formül

CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'nda Parti Meclisi dışında kalarak MYK'ya giremeyen Tuncay Özkan ve Ünal Çeviköz için başdanışman formülü işletilecek.

CHP'de Tuncay Özkan ve Ünal Çeviköz için yeni formül

GERÇEK GÜNDEM - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün yeni A Takımı'nı açıkladı. Kılıçdaroğlu, CHP PM üyeleri arasından seçim yaparak 16 kişilik yeni MYK listesini belirledi.

25-26 Temmuz tarihinde yapılan CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'nda Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde yer almasına rağmen CHP PM'ye giremeyerek MYK'da yer almalarının önü kesilen Tuncay Özkan ve Ünal Çeviköz için başdanışman formülü işletilecek.

Tuncay Özkan - Ünal Çeviköz

Kılıçdaroğlu'nun bugün açıklanan 16 kişilik MYK listesinde Tuncay Özkan ve Ünal Çeviköz'ün kurultay öncesi yürüttükleri görevlerinin bulunduğu 2 koltuğu boş bırakması dikkat çekti.

TUNCAY ÖZKAN VE ÜNAL ÇEVİKÖZ'E BAŞDANIŞMAN FORMÜLÜ

www.gercekgundem.com'un CHP kulislerinden edindiği bilgiye göre,
Basım ve Medya İlişkilerini Tuncay Özkan'ın, Dış İlişkileri de Ünal Çeviköz'ün başdanışman sıfatıyla yürüteceği öğrenildi.

KENAN NUHUT'A BİR GÖREV DAHA

Öte yandan CHP PM'ye giremeyerek MYK dışında kalan Yıldırım Kaya'nın yürüttüğü Spor Politikalarını da Halter Federasyonu eski Başkanı olan Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Kenan Nuhut'un yürüteceği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Kenan Nuhut

Etiketler
Ünal Çeviköz Tuncay Özkan