Faik Öztrak: 37. Kurultayımız muhalefetteki son kurultayımızdı

CHP Genel Merkezi'nde gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan CHP Parti Meclisi üyesi Faik Öztrak, konuşmasının ardından Twitter'da paylaşım yaptı.

Faik Öztrak: 37. Kurultayımız muhalefetteki son kurultayımızdı

CHP Genel Merkezi'nde gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan CHP Parti Meclisi üyesi Faik Öztrak, konuşmasının ardından Twitter'da paylaşım yaptı.

Öztrak'ın paylaşımları şöyle:

"Sosyal medya yasası adı altında “sansür yasası” çıkıyor. Sosyal medya kısıtlamaları, tek kişilik saray rejiminin vesayet aygıtı oluyor. İnsanların düşüncesini özgürce ifade etme hakkı gasbediliyor. Bu, despotizmdir. 21. yüzyılda kapkara bir “istibdat rejimi” inşa etme çabasıdır.

Sosyal medyaya sansür getiriyor Buna da unutulma hakkı diyorlar. Unutturmak istedikleri 18 yılın kiri, cürufu. 17-25 Aralık'ta ortaya dökülen yolsuzluklar, Tarikat yurtlarında çocuk tacizleri Saray ortaklarının birbirlerine ettikleri küfürler ve niceleri...

Saray ne yaparsa yapsın. Milletimiz; 15 Temmuz darbe girişiminde 251 vatandaşımızı şehit eden hain FETÖ’yle kimrin yol yürüyüp, aynı yağmurda ıslandığını, “Dön memleketine bitsin bu hasret” diye salya sümük ağlayanları, 15 Temmuz şehitlerinin parasına çökmeye kalkanları UNUTMAZ!

Milletimiz: Memlekette dünya lideri cakası satıp, Ecdadın türbesini kaçıranları, ABD başkanının bir sözüyle, rahibi Beyaz Saray’a gönderenleri, Suriye’de 36 askerimizin şehit düşmesinin ardından Moskova’ya gidip, Askerlerimizi bombalayanların kapısında bekleyenleri UNUTMAZ!

Siz silmek isteseniz de milletimiz; Soma’da iş cinayetine kurban giden 301 madencimizi, Fişek fabrikalarında yitirdiğimiz işçileri, İş cinayetlerine “işin fıtratı” Dertli çiftçimize “ananı da al git” Evladına iş arayana “Her üniversite mezununa iş bulamayız” diyenleri UNUTMAZ!

37. Kurultayımız muhalefetteki son kurultayımızdı. Sonraki seçim, milletimizin 18 yıldır sırtında kambur olan saraydan kurtulduğu seçim olacak. Saray vesayetine karşı, Ülkesini seven, Hak, hukuk, adalet ve demokrasiden yana vatandaşlarımızla Ülkemizi ayağa kaldırmak için hazırız.

Faik Öztrak: 37. Kurultayımız muhalefetteki son kurultayımızdı - Resim : 1

Sadece ekonomi değil, eğitim de iflas etti. YKS Türkçe temel yeterlilik testinde 40 soruda doğru cevap ortalaması 14. Matematikte 40 soruda 5,5. Fende 20 soruda 2,7. Dijital ekonomiye, Sanayi 4.0’a dönüşümü bu eğitim sistemiyle mi yapacağız? Türkiye’nin asıl beka sorunu budur.

Ucube rejimin inşası 2014’te başladı. O yıl bir aylık asgari ücretle, 6 çeyrek altın alınıyordu. Bugün bir aylık asgari ücretle sadece 3 çeyrek alınabiliyor. Saray sosyetesi “altun varaklı” aynalarda kendilerini seyrederken, Milletin elinde avucundaki gün görmüş kar gibi eriyor."

Etiketler
Faik Öztrak Muhalefet Twitter