İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi kabul edildi, Kılıçdaroğlu söz verdi!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin 37. Olağan Kurultayı’nda konuştu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin 37. Olağan Kurultayı’nda konuştu.

Türkiye'nin 5 temel sorunundan bahseden Kılıçdaroğlu, bu sorunlara çözüm önerilerini içeren İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi'ni açıkladı.

CHP'nin "İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi", Kılıçdaroğlu tarafından oylamaya sunuldu. Beyanname oy birliği ile kabul edildi.

www.gercekgundem.com'un aktardığına göre Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

İkinci yüzyıla çağrının 13 maddesi. Her bir delegemiz 13 maddeyi ezberleyecek. Her sorunun çözümü var. 5 temel sorunun çözümü var. Huzurlu bir toplum var. Ayrıştırma bölme kin öfke yok herkesi kucaklama var. TBMM'nin açılışının 100. yılına tanıklık eden CHP'nin delegeleri olarak önümüzdeki en önemli görevi olarak cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırmak olduğunun bilincindeyiz.

Yukarıda saydığımız vaatleri gerçekleştireceğimize milletimizin önünde söz veriyoruz. Bildirgemiz budur! İkinci yüzyıla çağrı beyannamesi oy birliği ile kabul edilmiştir.

Gün kavga günü değil. Türkiye Cumhuriyeti'ni ekonomik, siyasal, toplumsal buhrandan çıkarma günüdür. Vatanını seven herkesin birlik ve beraberlik günüdür. Hep birlikte tarihsel bir sorumluluğu üstlendik. Türkiye'nin refahı, huzuru, hızla büyümesi ve kalkınması için üstlendik.

Çocuklarımıza yaşanabilir bir Türkiye bırakmak için üstlendik. Hepinizi en içten sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. İster Hakkari'de ister Edirne'de nerede olursa olsun bütün vatandaşlarıma en içten selamlarımı saygılarımı sunuyorum. Bütün delegelerimiz, belediye başkanlarımız burada onlar da bütün vatandaşlarımızı kucaklıyor.

Etiketler
CHP kurultayı Ağrı