AKP'li başkandan 'Cumhuriyet sömürge rejimidir' diyen kadına tebrik!

Bir sokak röportajında 'Cumhuriyet sömürge rejimidir' diyen kadına AKP'li Altun'dan destek geldi.

AKP'li başkandan 'Cumhuriyet sömürge rejimidir' diyen kadına tebrik!

GERÇEK GÜNDEM- Emekli maaşlarına yapılan yüzde 5.75'lik zam sokakta vatandaşlara soruldu. Bir Youtube kanalında yayınlanan sokak roportajında konuşan ve ismi Tülay Tarhan olduğu öğrenilen kadın "Cumhuriyet dediğiniz masonların kölelik ve sömürge rejimidir Zincirli köleliğin bir üst versiyonudur. Türkiye'de rejim falan yok. Osmanlı'yı neden yıktılar. Sanki lidere bağlı olmak ayıp bir şeymiş gibi göstererek insanları soğuttular. Lider düzgün olursa ülke alır başının yürür. Bizim liderimizde son derece düzgündür. Gurur duyuyorum kendisiyle." dedi.

AKP'Lİ BAŞKANDAN CUMHURİYET DÜŞMANINA TEBRİK

Cumhuriyet için 'sömürge rejimi' diyen kadına destek ise AKP'li belediye başkanında geldi. Kars Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, cumhuriyete nefret kusan kadının sözlerini "Kıymetli Selimli hemşehrimiz Tülay Tarhan hanımefendiye konuşmalarından dolayı tebrik ediyorum. Kendisi Bursa'da ikamet ediyor. Çok iyi bir kardeşimiz" notuyla paylaştı.

AKP'li başkandan 'Cumhuriyet sömürge rejimidir' diyen kadına tebrik! - Resim : 1

CHP'DEN TEPKİ

www.gercekgundem.com'a konuşan CHP Selim İlçe Başkanı Barış Koç "AKP'li başkanı kınıyorum. Neyi tebrik ediyor. Başkan, cumhuriyeti sömürge rejimi ilan eden bir kadını kutlamaktan hiç mi utanmıyor?" diyerek tepkisini gösterdi.

CHP Kars İl Örgütü de yaptığı bir açıklama ile Başkan Coşkun Altun'a tepki gösterdi.

CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman yaptığı açıklamada AKP'li başkana, "Eğer cumhuriyet, masonların kölelik ve sömürü rejimi ise Selim belediye başkanı, Selim halkına içinde yaşadığımız bu cennet vatanımızın yönetim şeklindi açıkamalıdır" çağrısında bulunu.

AKP'li başkandan 'Cumhuriyet sömürge rejimidir' diyen kadına tebrik! - Resim : 2