AKP'den Meclis'te vekil yumruklayan Alpay Özalan'a yeni görev

AKP Grup Başkan ve grup başkanvekilleri görevine devam ediyor. AKP iki idare amirinde değişikliğe gitti. Alpay Özalan ve Ali Şahin idare amiri oldu.

AKP'den Meclis'te vekil yumruklayan Alpay Özalan'a yeni görev

AKP, TBMM grup yönetimini seçti. Grup başkan vekilleri Mehmet Muş, Bülent Turan, Özlem Zengin, Muhammed Emin Akbaşoğlu ve Cahit Özkan yerlerini korurken, idare amirlerinde değişikliğe gidildi. Seçilen yeni grup yönetiminde idare amirleri Alpay Özalan ve Ali Şahin oldu.

MECLİSTEKİ TÜM KAVGALARDA O VAR

AKP’nin yeni idare amiri olan İzmir Milletvekili Alpay Özalan, meclisteki kavgalarda başı çekmesi, muhalefet milletvekillerinin üzerine yürümesi ve tehdit etmesiyle nam salmış durumda.

AKP'li Alpay Özalan, TBMM'de yaptığı konuşmanın ardından CHP Sakarya Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un üzerine yürümüş ve yumruklamıştı.

Bu durumu bir övünç kaynağı olarak sunan Özalan, CHP Manisa Milletvekili ve Grup Başkanvekili Özgür Özel'in konuşmasını paylaşarak "En son Engin Özkoç böyle konuşmuştu! Kendini darı ambarında sanan aç tavuklar ile CHP yöneticileri başa baş yarışır" ifadelerini kullanmıştı.

AKP'den Meclis'te vekil yumruklayan Alpay Özalan'a yeni görev - Resim : 3

Bir diğer idare amiri Gaziantep Milletvekili Ali Şahin ise, İç güvenlik yasası görüşmelerinde mecliste çıkan kavgada başından yaralanan Ertuğrul Kürkçü için, "orak ve çekiç başa iş de açıyormuş" demişti.

AKP'den Meclis'te vekil yumruklayan Alpay Özalan'a yeni görev - Resim : 4

Ayrıntılar geliyor...