CHP'li Ramis Topal: Korkmuyoruz, yılmıyoruz

" İktidarın ve yandaşlarının hedef tahtasında olmamız demokrasiden adalete, eğitim sisteminden liyakat esasına kadar her zaman eşitlik ve adaleti savunmamızdandır. "

CHP'li Ramis Topal: Korkmuyoruz, yılmıyoruz

CHP 24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal, son dönemde CHP'ye yönelik sistematik saldırılar yapıldığını belirterek, bu saldırıların CHP'yi CHP'lileri sindiremeyeceğini söyledi.

Ramis Topal yaptığı yazılı açıklamada ‘’ Sistematik olarak partimize ve partililerimize yapılan saldırılar bizim verdiğimiz demokrasi mücadelesini engellemek ve tek adam rejiminin baskısını 83 milyon Türk halkının tamamına yaymaktır. CHP Grup Başkanvekillerimiz Engin Özkoç ve Özgür Özel’e yapılan saldırılar, eski CHP İzmir İl Başkan Yardımcımız Banu Özdemir’i Camiden şarkı çalınmasında suçlu göstermeye çalışarak atılan iftiraların ve son olarak özel davet ile katıldığı programda Cumhurbaşkanının konuşmasını yayınlamak için Muharrem İnce’yi bekletmelerinin tek bir amacı var o da Cumhuriyet Halk Partisinin ne Amerikan emperyalizmine nede Rus komünizmine boyun eğmeyişidir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisinde, bize hedef gösterdiği ülkemizi ve ulusumuzu hak ettiği muasır medeniyetler seviyesine taşımanın görev ve sorumluluğunu taşıyoruz. İktidarın ve yandaşlarının hedef tahtasında olmamız demokrasiden adalete, eğitim sisteminden liyakat esasına kadar her zaman eşitlik ve adaleti savunmamızdandır. Açıkça söylüyorum; korkmuyoruz, yılmıyoruz... 83 milyon için gerçekleri haykırmaya devam edeceğiz. #BirlikteBaşaracağız ‘’ ifadelerini kullandı.