Orhan Miroğlu'ndan HDP açıklaması

AKP'li Orhan Miroğlu, dün HDP'ye destek mesajlarıyla çok konuşulmuştu. Miroğlu, söz konusu paylaşımların sahte hesaptan yapıldığını duyurdu.

Orhan Miroğlu'ndan HDP açıklaması

25. ve 26. Dönem AKP Milletvekili olan Orhan Miroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. Yine Miroğlu'nun hesabından paylaşılan mesajların sahte olduğu yönünde bir açıklama da yapıldı.

Türkiye 24 Haziran erken seçimlerine hazırlanıyor. Siyasi partiler arasındaki atışmalar yavaş yavaş sertleşirken dikkat çeken çıkışlar da gelmeye devam ediyor.

25. ve 26. Dönem AK Parti Milletvekili olan Orhan Miroğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’a destek verdiği iddia edildi. Ancak Miroğlu Twitter hesabından bir açıklama yaparak iddiayı yalanladı.

Orhan Miroğlu'ndan HDP açıklaması - Resim : 1

Orhan Miroğlu'ndan HDP açıklaması - Resim : 2

Sosyal medyada kendisi adına dönen “Selahattin Demirtaş o cezaevinde olmayı hak etmiyor. Türkiye’nin huzur ve selameti için HDP barajı aşmalıdır. Yoksa dağ, gençler için haklı bir seçenek olur” mesajı için Miroğlu şu açıklamayı yaptı:

''Adım kullanılarak bir fake hesaptan, bana ait olmayan tweetler atılıyor. İtibar edilmemeli. Aday değilim, ama milletvekiliyim ve partimin başarısı için ilimde çalışmalarımı sürdürüyorum, işi gücü alçaklık olanlar elbette alçaklığa devam edip duracaklar''

‘SAHTE HESAP’ AÇIKLAMASI

Orhan Miroğlu'nun bugünkü paylaşımları şöyle:

Orhan Miroğlu'ndan HDP açıklaması - Resim : 3

Etiketler
HDP Orhan Miroğlu