Muharrem İnce'den İş Bankası tepkisi: Bu kafa, bankadaki paranıza da çökebilir

CHP'li Muharrem İnce, CHP'nin Türkiye İş Bankası'ndaki hisselerinin Hazine'ye devri için Erdoğan'ın verdiği 'bir an önce bitirilmesi' talimatına tepki gösterdi. İnce, "Bu kafa, bankadaki paranıza da çökebilir" dedi.

Muharrem İnce'den İş Bankası tepkisi: Bu kafa, bankadaki paranıza da çökebilir

Uzun süredir Mustafa Kemal Atatürk'ün vasiyeti ile kontrolü CHP'ye bırakılan İş Bankası hisselerini Hazine'ye devretmek için çalışmalar yapan AKP iktidarının bu konuda süreci hızlandırmak istediği ortaya çıktı.

Basına yansıyan bilgilere göre, Türkiye İş Bankası’nın hisselerinin Hazine’ye devri için başlatılan çalışma konusunda AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan bir an önce sonlandırılması talimatını verdi.

CHP'li Muharrem İnce, söz konusu talimata tepki gösterdi. Twitter hesabı üzerinden tepkisini dile getiren İnce, "Bunu daha önce darbeciler denedi, olmadı, olmaz. Aklınızdan bile geçirmeyin, ekonomide yeni sorunlara kapı aralamayın." ifadelerini kullandı.

İnce'nin açıklaması şu şekilde:

Tulumbada su bitince ne yapacaklarını şaşırdılar, gözlerini yine Atatürk’ün mirasına diktiler. CHP’nin İş Bankası hisseleri üzerindeki yönetim hakkını gasp etmek, miras hukukunu, mülkiyet hakkını yok saymaktır.

Miras hukukunu yok sayarak, Atatürk’ü mirasını çiğneyerek İş Bankası’na çökmeyi düşünen bir kafa evinize, barkınıza, bankadaki paranıza da çökebilir.

Bunu daha önce darbeciler denedi, olmadı, olmaz. Aklınızdan bile geçirmeyin, ekonomide yeni sorunlara kapı aralamayın.

Muharrem İnce'den İş Bankası tepkisi: Bu kafa, bankadaki paranıza da çökebilir - Resim : 3

Etiketler
Muharrem İnce Para Türkiye