Kılıçdaroğlu'ndan Akşener'in 'Memleket Masası' çağrısına: Hepimiz evet diyelim

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 'Memleket Masası' çağrısının değerli olduğu değerlendirmesinde bulundu.

Kılıçdaroğlu'ndan Akşener'in 'Memleket Masası' çağrısına: Hepimiz evet diyelim

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, siyasi parti liderlerine çağrıda bulundu.

Akşener, "Bir masa etrafında toplanmamız lazım, ortak aklı işletmemiz lazım. Bu masanın adına da 'Memleket Masası' diyelim. Gıda erişimi ve güvenliği olacak bundan sonra, tarım üretimi önemli olacak. Dünya küçülecek gibi görünüyor. Böyle bir ortamda yurt dışına karşı da birlikteliğin önemli olacağını düşünüyorum" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN YANIT

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Akşener'in bu çağrısına sıcak baktığını söyledi.

Kılıçdaroğlu, Yeniçağ gazetesinin YouTube kanalında gazeteci Orhan Uğuroğlu'nun konuk olduğu canlı yayında Akşener'in çağrısının değerli olduğu yorumunu da yaptı.

"AKŞENER'İN 'MEMLEKET MASASI' ÇAĞRISINI DEĞERLİ BULUYORUM"

Akşener'in çağrısını çok değerli buluyorum. Aslında bu çağrıyı keşke önce Erdoğan yapsaydı. Buna hepimiz giderdik. Erdoğan, bu çağrıya büyük bir ihtimalle uymayacak zaten. Çağrıyı yapması gereken yapmadı, ülkeyi buhrandan kurtarmak adına Meral Hanım yaptı."

SİYASİ PARTİ LİDERLERİNE ÇAĞRI

Bütün siyasi partilere de katılma çağrısı yapan Kılıçdaroğlu sözlerine şöyle devam etti:

"Ben bütün siyasi partilere çağrı yapmak isterim, parlamentoda olsun veya olmasın bütün siyasi partilerin başkanı olarak hepimiz Meral Hanım'ın çağrısına evet diyelim. Telekonferans ile bir araya gelebiliriz. Bazı çalışmalar yapabiliriz, bu süreçten nasıl çıkabiliriz, gücümüzü nasıl yeniden kazanabiliriz bunları konuşabiliriz."

Etiketler
Ağrı Kemal Kılıçdaroğlu Meral Akşener İYİ Parti