CHP Çatalca örgütünden ihtiyaç sahiplerine erzak yardımı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çatalca İlçe Başkanı Mimar Mehmet Seddar Çoban, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında evinden çıkamayan 65 yaş ve üstü vatandaşlar ile ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi dağıttı.

CHP Çatalca örgütünden ihtiyaç sahiplerine erzak yardımı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çatalca İlçe Başkanlığı, koronavirüs tedbirleri nedeniyle mağdur olan ihtiyaç sahipleri için gıda erzakı dağıtıyor.

CHP Çatalca örgütünden ihtiyaç sahiplerine erzak yardımı - Resim : 1

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çatalca İlçe Başkanı Mimar Mehmet Seddar Çoban '' Koronavirüs salgını döneminde evinden çıkamayan 65 yaş ve üstü, kronik rahatsızlığı olanlar, işsizler ve ücretsiz izine çıkarılan vatandaşlarımızı ilk günden beri yalnız bırakmadık. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına CHP İlçe Örgütü olarak ilçemizin 39 mahallesinde ellimizden geldiği kadar ulaşmaya çalışıyoruz. Hemşerilerimize destek için tüm imkanlarımızı seferber ettik. İhtiyaç sahibi 500 aileye gıda desteği sağladık. Bu zor günleri de hep birlikte dayanışma içinde atlatacağız. CHP İlçe Yönetimi olarak gıda yardımında bizlere destek veren tüm hayırsever dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Biz İlçe yönetimi olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız.#Covid19TR #BirlikteBaşaracağız #koronavirüs #Çatalcayıkoru #kendinikoru #koronatürkiye #dayanışmayaşatır #evdekal '' ifadelerini kullandı.

CHP Çatalca örgütünden ihtiyaç sahiplerine erzak yardımı - Resim : 2

Etiketler
Çatalca Cumhuriyet Halk Partisi