CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü'nden Ankara çıkarması

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Av.Turan Taşkın Özer ve yönetimi, CHP Beylikdüzü Kadın Kolları Başkanı Gülüs Ertürk, CHP Beylikdüzü Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Berk Çetin ile birlikte Anıtkabir’i ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü'nden Ankara çıkarması

BÜLENT ÇAVUŞ / Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Av.Turan Taşkın Özer ve yönetimi, CHP Beylikdüzü Kadın Kolları Başkanı Gülüs Ertürk, CHP Beylikdüzü Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Berk Çetin ile birlikte Anıtkabir’i ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü'nden Ankara çıkarması - Resim : 1

Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Av.Turan Taşkın Özer ve yönetimi, CHP Beylikdüzü Kadın Kolları Başkanı Gülüs Ertürk, CHP Beylikdüzü Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Berk Çetin ile birlikte gerçekleştirdikleri Ankara ziyaretinde önce Anıtkabiri ziyaret ederek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktılar.

Saygı duruşunda bulunan ve Anıtkabiri gezen Başkan Av.Turan Taşkın Özer ve beraberindekiler daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi Grup Toplantısı’na katıldılar.

Genel Kurul toplantısı sırasında Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını sloganlarıyla destekleyen Beylikdüzü ekibi, coşkuları ile toplantının ilgi odağı oldular.

CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü'nden Ankara çıkarması - Resim : 2

TBMM’de CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’u Makamında ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Av.Turan Taşkın Özer ve yönetimi keyifli geçen sohbette, önümüzdeki dönemde yapmayı planladıkları faaliyetler ve hayata geçirecekleri projelerden bahsettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özgür özel , Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Av.Turan Taşkın Özer ve yönetimini tebrik ederek başarılar diledi.

Etiketler
Beylikdüzü Ankara Cumhuriyet Halk Partisi