Fatma Gül Uysal, CHP Karabağlar gençliğine talip oldu

Fatma Gül Uysal, CHP Karabağlar Gençlik Kollarına Başkan adayı olduğunu açıkladı

Fatma Gül Uysal, CHP Karabağlar gençliğine talip oldu

CHP'li Fatma Gül Uysal, CHP Karabağlar Gençlik Kollarına Başkalığına adaylığını açıkladı.

Fatma Gül Uysal yaptığı açıklamada "CHP Siyasetinin mutfağı ve temeli olan 'Gençlik Kolları' Türk Siyaseti'nde önemini koruyan ve siyasette birçok ismi siyasi arenaya taşımış emektar ve en önemli yoldur.

Bir genç olarak ülkemizin üzerinde dolanan kara bulutlara ve karanlık zihniyetlere kayıtsız kalamayarak ben ve arkadaşlarım elimizi taşın altına koyduk. Partimiz ile bağımız atalarımızdan bu yana sürsede resmiyet olarak yollarımız 2013 “Gezi Direnişi”nin ardından 2014 yılında üye olarak hayat bulmuştur.

2014 Yılında sade bir üye olarak aktif siyasete adım attıktan sonra 2015’te gerçekleşen “Chp Karabağlar Gençlik Kolları Kongresinde” yönetim kurulu üyeliğine seçilerek 2 yıl şeref ve onur ile yürüttüğüm görevimi 2017 yılında gerçekleşen kongreyle bizden sonra seçilen arkadaşlarıma devrettim.

Görev aldığım süre zarfı öncesi ve sonrasında 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimi, 2017 Anayasa değişikliği referandumu, 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimi, 2019 Yerel seçimlerinin yanı sıra toplumsal olayların hepsinde alanlara çıkıp 2002’den bu yana devam eden statükoyu yıkmak için elimizden gelen tüm çabayı sarfettik...

Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi, bu ülkenin en büyük, en aydın, devletin en köklü örgütüdür. Temeli en sağlam olan partimiz diğer partilerin her daim hedefinde olmuş ve olmaya da devam edecektir. Birlikte hareket ederek dışarıdan gelecek her türlü saldırıya karşı göğsümüzü siper edecek, İktidar yolunda tüm zorlu engelleri birer birer ve beraber aşacağız.

Ben ve yol arkadaşlarım hem sesimizi, hemde sözümüzü sadece “Gençlerin ve Kadınların” değil, Ezilen herkesin, her kesimin sesini ve sözünü yükseltmek için bu mücadelede, bu onurlu yolda memleketimin gençlerini temsilen bayrağı taşımaya, Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'na adayım. Bu kutsal göreve layık görüldüğümde genç arkadaşlarımla birlikte yan yana mücadelenin ana karakteri olacağımıza söz veriyorum. Hepinize saygı ve sevgilerimle... "dedi.

Etiketler
Karabağlar