Bahçeli: O üç masum hanımın ne günahı var

MHP lideri Devlet Bahçeli, Demirtaş'ın kitabından uyarlanan tiyatro oyununa giden, Başak Demirtaş, Dilek İmamoğlu ve Selvi Kılıçdaroğlu hakkında açıklama yaptı.

Bahçeli: O üç masum hanımın ne günahı var

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün akşam kendisini izleyen gazetecilerle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Bahçeli, yaptığı açıklamada, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Devran kitabının okuma tiyatrosuna giden Dilek İmamoğlu, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Başak Demirtaş, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Selvi Kılıçdaroğlu'nun katılmasına değindi.

Bahçeli, "Kimi eş kimisi ittifak eşi. Bu hanımefendiler evde otururken siz zaten bu tiyatroyu oynuyorsunuz, bu defa Kadir İnanır ile beraber sahnede oynasanız ne olur. O üç masum hanımın ne günahı var." dedi.

Bahçeli'nin açıklaması şu şekilde:

CUMHURBAŞKANLIĞI MAKAMI İLE ÖZDEŞLEŞTİRİYORLAR

(Eşlerin tiyatro oyunun izlemesi, terör propagandasının perdelemesi mi?) Çok net bunlar. Kimi eş kimisi ittifak eşi. Bu hanımefendiler evde otururken siz zaten bu tiyatroyu oynuyorsunuz, bu defa Kadir İnanır ile beraber sahnede oynasanız ne olur. O üç masum hanımın ne günahı var.

(Kanal İstanbul tartışması, Kaboğlu’nun önerisi) Kurulan tezgah şu: Mevcut İstanbul Belediye Başkanını birileri Cumhurbaşkanlığı makamı ile özdeşleştirerek belli bir dönem için yarışa hazırlıyorlar. Onun adını koymaya çalışıyorlar. Ona sen muhtemelen Cumhurbaşkanı adayımız olacaksın diyecek. Bir profesöre yakışmayacak üsluplar. Peki Fırat. Dicle, Kızılırmak, Sakarya… Bunların hepsine bakarsanız her nehrin derenin aktığı yerde Türkiye’yi böleceksek bize bir evlik yer kalmaz.

Etiketler
Devlet Bahçeli Selvi Kılıçdaroğlu Tiyatro