Aylin Nazlıaka CHP Ankara'ya aday mı? İddialara noktayı koydu...

CHP eski Milletvekili Aylin Nazlıaka, adının CHP Ankara İl Başkanlığı adayı olarak anılmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Aylin Nazlıaka CHP Ankara'ya aday mı? İddialara noktayı koydu...

GERÇEK GÜNDEM - CHP eski Milletvekili Aylin Nazlıaka, isminin CHP Ankara İl Başkanlığı adayı olarak anılmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Aylin Nazlıaka, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yaklaşan il kongreleri öncesinde, ismimin sık sık Ankara İl Başkanlığı adaylığı için anıldığını görüyorum. Birçok partililerimizden ve il delegelerimizden bu yönde telefonlar alıyorum ve çok duygulanıyorum. Örgütümüzün teveccühü beni çok onurlandırıyor. Bununla birlikte benim böyle bir adaylığım söz konusu değildir" diyerek CHP Ankara İl Başkanlığı adayı iddialarını yalanladı.

AYLİN NAZLIAKA: ADAYLIĞIM SÖZ KONUSU DEĞİL

Aylin Nazlıaka, sosyal medya hesabındanyaptığı açıklamanın tamamı şöyle:

"CUMHURİYET HALK PARTİLİLERE YÖNELİK BİR AÇIKLAMA:

Değerli Partililerim,
Sevgili Yol Arkadaşlarım,

Son günlerde sosyal medyada ve internet sitelerinde yazılan bazı bilgiler ve yorumlar nedeniyle bir açıklama yapma gereği oluştu.

Kökleri Kuva-i Milliye ve Kurtuluş Savaşı’na dayanan, ideolojisini kurucu Genel Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün devrim ve ilkelerinden alan Cumhuriyet Halk Partisi; Cumhuriyetimizin, demokrasinin, çağdaş, laik, adil ve tam bağımsız bir Türkiye'nin en büyük güvencesidir.

Bizler bu büyük ailenin birer ferdi olarak, bu aydınlık ama meşakkatli yolda, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğinde, yorulmadan, ödün vermeden, hep birlikte yürüyoruz...
Ömrümüz vefa ettiğince de yürümeye devam edeceğiz...

Yaklaşan il kongreleri öncesinde, ismimin sık sık Ankara İl Başkanlığı adaylığı için anıldığını görüyorum. Birçok partililerimizden ve il delegelerimizden bu yönde telefonlar alıyorum ve çok duygulanıyorum.

Örgütümüzün teveccühü beni çok onurlandırıyor. Bununla birlikte benim böyle bir adaylığım söz konusu değildir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı aşk ve gayretle partim ve ülkem için çalışmaya devam edeceğimi bildirir, aday olan tüm arkadaşlarımıza başarılar dilerim. Sonuçta kazanan Ankara olacaktır, Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır,
Türkiye olacaktır.

En içten sevgi ve saygılarımla…"

Etiketler
CHP kurultayı Ankara Aylin Nazlıaka Milletvekili