Eren Erdem açıkladı: İstanbul İl Başkanı adayı olacak mı?

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem "İstanbul İl Başkanı adayı olacak mısınız?" sorusuna yanıt verdi.

Eren Erdem açıkladı: İstanbul İl Başkanı adayı olacak mı?

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem “İstanbul İl Başkanı adayı olacak mısınız?” sorusuna son kez yanıt verdi.

“MUTABAKATLA VERİLEN GÖREVDEN KAÇMAM”

490 gün Silivri cezaevinde yattıktan sonra özgürlüğüne kavuşan Eren Erdem, “İstanbul İl Başkanlığına talip misiniz?” sorusuna “Hiçbir CHP’li hiçbir görevden kaçmaz. Ben siyaseti Silivri’de sürdürdüm. Benim durumumdaki bir kişinin bir yere talip olması etik olmaz. Ancak ben şunu söyledim; örgütüm bana mutabakatla bir vazife verirse bir vazife verirse ben o vazifeyi de yaparım. Kaçmam bundan” yanıtını verdi.

CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem Cem TV’de Atakan Sönmez’in sunduğu Not Defteri programında gündeme dair soruları yanıtladı.

Kongreye doğru ilçe ziyaretlerine başlayan Eren Erdem İstanbul İl Başkanlığı’na aday olacak dedikodularına da en net yanıtı verdi.

“ÖZLEDİM YAHU”

Eren Erdem, “İlçeleri dolaşıyoruz şimdi, bu dolaşmanın da bir tane maksadı var. O da şu benim partililerim benim yanımda durdular. Ben bu insanları kucaklamak istiyorum, sarılmak istiyorum. Özledim ya! Ben yoldaşlarımla kucaklaşacağım. Ziyaretlerin amacı bu. Bu ziyaretler her hangi bir adaylığa zemin hazırlıkları falan değil” ifadelerini kullandı.

“Benim siyaset anlayışım, talebe dayalı değildir göreve dayalıdır” diyen Eren Erdem, “Hiçbir görevden kaçmam, hiç bir yere de talep açmam” ifadelerini kullandı.

“BENİ SİYASETTEN ELEMİNE ETMEK İSTEDİLER”

Tutuklanmasındaki amacın kendisini siyasetten elemine etmek olduğunu öne süren CHP Parti Meclis Üyesi, “Siyasete devam edeceğim, çünkü ben siyasetten elemine edilmek için tutuklandım. Bu benim için, partim için, dava arkadaşlarım için de onur meselesidir” şeklinde konuştu.

Etiketler
Eren Erdem Cumhuriyet Halk Partisi