MHP'li isim Bülent Arınç'ı Erdoğan'a şikayet etti! 'Gına geldi'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, Bülent Arınç'ın açıklamalarına tepki gösterdi.

MHP'li isim Bülent Arınç'ı Erdoğan'a şikayet etti! 'Gına geldi'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, Eski TBMM Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'ın yıllar önce attığı tweet'lerden dolayı yargılanarak 9 yıl 8 ay 20 gün hapis cezası alan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve görevden alınarak yerine kayyum atanan Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türkl ile ilgili sözlerine tepki gösterdi.

Yıldıray Çiçek'in sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle oldu:

Bülent Arınç, PKK ve FETÖ safında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a savaş açmıştır. Savunduğu kişilerin tamamı PKK'yı ve HDP'yi aklamaya çalışan ve siyasi projelerini hayata geçirme çabası veren kişilerdir. AKP kendi bünyesindeki FETÖ ve PKK sevdalılarından kurtulmalıdır !

Sn @RTErdogan
! Ahmet Türk’ün başında olduğu belediyenin lojistik desteğiyle biti kanlanan PKK’nın Ömerli’de katlettiği Özel Harekat Şb. Md. şehit Tufan Kansuva’yı daha yeni toprağa verdik! Dün FETÖ’yü savunup “ahmakmışım” diye yırtan Arınç’ın ahmaklığından gına geldi artık gına!

Bülent Arınç aylardır “MHP ile ittifaka karşıyım” diyor. HDP’li Ahmet Türk’e sahip çıkıyor, PKK-HDP sevdalısı Canan Kaftancıoğlu’na sahip çıkıyor, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a düşmanlık edenleri kutsuyor.

Truva Atı bile değil artık ! MHP’ye düşman ama herkese sevgi kelebeği oluyor !

MHP'li isim Bülent Arınç'ı Erdoğan'a şikayet etti! 'Gına geldi' - Resim : 1

MHP'li isim Bülent Arınç'ı Erdoğan'a şikayet etti! 'Gına geldi' - Resim : 2

MHP'li isim Bülent Arınç'ı Erdoğan'a şikayet etti! 'Gına geldi' - Resim : 3

Etiketler
Bülent Arınç Devlet Bahçeli