Yaşar Okuyan'a MHP'den ağır hakaret

Eski bakan Yaşar Okuyan, MHP lideri Devlet Bahçeli için "Kaset var mı?"diye sordu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, Okuyan'a “Eğer bir kaset varsa ya ananla ya da karınla olabilir, onu onlara sor…” sözleriyle yanıt verdi.

Yaşar Okuyan'a MHP'den ağır hakaret

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik Kasetin var mı?” sözlerine MHP’den hakaret içeren bir yanıt geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Ekrem İmamoğlu ile ilgili “Seçildiğinden beri skandalların göbeğindedir” sözlerinin başlık haline getirildiği bir haberi sosyal medya hesabından alıntılayan Yaşar Okuyan, Devlet Bahçeli’ye yönelik “Kasetin var mı?” diye sordu. Okuyan’ın bu sözlerine MHP cephesinden gelen yanıt tepki topladı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, Twitter hesabından verdiği yanıtta Yaşar Okuyan’a “Müptezel Yaşar” diye seslenirken “Eğer bir kaset varsa ya ananla ya da karınla olabilir, onu onlara sor…” ifadelerini kullandı.

OKUYAN: KADINLARI AŞAĞILAYAN AÇIKLAMA

Bu sözlere ise Yaşar Okuyan Halk Tv’de katıldığı programda şöyle yanıt verdi: “MHP Genel Başkan Yardımcısı koltuğunda oturan birisinin şahsımla ilgili bugün yapmış olduğu çirkin, iğrenç, terbiyeden nasibini almamış, ölmüş anneme ve eşime, kadınları aşağılayan, küfreden açıklama; bu zihniyetin ne ilk ne son örneğidir. Zaten kamuoyu, MHP’ye oy veren vatandaşlarımızın büyük çoğunluğu da bu şahsa sosyal medyadan gereken cevabı vermişlerdir. MHP camiası içinde çok önemli ve gerçek ülkücü vasfını muhafaza eden birçok arkadaşımızda bizi arayarak üzüntülerini beyan etmişlerdir. Bu terbiyeden nasibini almamış şahısla yargı önünde hesaplaşacağız. Avukat arkadaşlarımıza gerekli talimatı verdim. Bu arada bir şeyi de çok merak ediyorum. Yıllardır kamuoyunda Devlet Bahçeli ile ilgili bir kaset tartışmasının sürdüğü herkesin malumudur ve böyle bir kaset var mı diye bir soruya yıllardır bir cevap gelmemesi ve soru sorulunca böylesine düşük seviyede küfürle cevap verilmesi insanların zihninde kasetin varlığı ve çok önemli olduğu izlenimini vermez mi? Kamuoyunun takdirine…”

Etiketler
Kaset Ordu Devlet Bahçeli Hakaret Yaşar Okuyan